Πτήση EMIRATES A380 πάνω από την Ελλάδα

Πραγματικά, είναι πάρα πολύ καλό site .Τώρα απ ό,τι φαίνεται,παίρνει και απο Ρόδο δεδομένα.Όμως εδώ στην Κρήτη δεν υπάρχει κάλυψη !Αυτό είναι ένα πρόβλημα για εμάς που έχουμε και σύλλογο overfly spotting .Lol
Εύχομαι να καλυφθεί και η Κρήτη!
 
Καλησπέρα σας! Στέλνω να σας ενημερώσω πως τις τελευταίες ημέρες, το Α380 της Emirates προερχόμενο απο Νέα Υόρκη με προορισμό το Ντουμπάι, περνάει πάνω από την Κρήτη σχεδόν καθημερινά.
Έρχεται από τη Μαδρίτη,Βαλενθια, Τυνησία,Μάλτα, Χανιά, Άγιο Νικόλαο, Λάρνακα και μετά κάτω! Αν μπείτε στις φωτογραφίες θα το δείτε !
 
Τώρα κατευθύνεται νότια και θα περάσει πάνω από τη Θεσσαλία από Νέα Υόρκη προς Ντουμπάι αλλά δυστυχώς έχει συννεφιά σήμερα.

Το άκουσα μόνο μια και πέρασε δίπλα σχεδόν από τη Λάρισα.
 
Σήμερα η ορατότητα το πρωί λόγω της βραδυνής βροχής ήταν εκπληκτική και είδα πεντακάθαρα σε πολύ μεγάλο ύψος το Α380 της emirates πάνω απ τη Θεσσαλονίκη κατά τις 11:30-11:45.Μιλάμε οτι εκτός απο τα contrails που επειδή ήταν 4πλα με έκαναν να σταθώ παραπάνω για να παρατηρήσω, φαινόταν πεντακάθαρα και το κόκκινο σήμα της εταιρίας.
Έχω καταλήξει οτι πρέπει να ναι μία απο τις τρείς πτήσεις: Ντουμπάι-Παρίσι http://www.emirates.com/gr/greek/flying/our_fleet/emirates_a380/emirates_schedule/dubai_paris.aspx Ντουμπάι-Ν.Υόρκη http://www.emirates.com/gr/greek/fl...es_a380/emirates_schedule/dubai_new_york.aspx ή Ντουμπαι-Ρώμη http://www.emirates.com/gr/greek/flying/our_fleet/emirates_a380/emirates_schedule/dubai_rome.aspx
Μήπως κάποιος ξέρει ακριβώς να μου πεί;
Δυστυχως δεν είχα μαζί μου φωτογραφική μηχανή.Φαντάζομαι με τον 55-250mm στην canon eos550d και με κροπάρισμα σε συνδιασμό με την κορυφαία ορατότητα θα είχα μια καλή φωτό... :wall:
 
Eπειδή ο ΣΩΣΤΟΣ planespotter έχει ΠΑΝΤΑ μαζί του τη μηχανή, ορίστε η φαλαινίτσα, που παίζει κυνηγητό με ένα 330 πάνω από το Καϊμακτσαλάν..


Δε θυμάσαι από το στρατό? ΔΕΝ αφήνουμε ποτέ το όπλο μας...... :mrgreen:
 
οκ φιλε εγραψες.μια φωτογραφια 1000 λεξεισ.. :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:
 
Ευχαριστώ αγαπητέ. Πάντα κοιτάω τον ουρανό και πάντα έχω τη μηχανή "γεμάτη" κι εύκαιρη.
 
Γιατρε πιστευεις οτι στο πισω μερος του μυαλου μου ειχα μια υποψια οτι θα το χεις;
Βεβαια επειδη πηγαινω στη δουλεια με το ποδηλατο και ηδη κουβαλουσα μαζι μου τεραστια τσαντα πλατης και μια τσαντα λαπτοπ ηταν ακατορθωτο να εχω και τη μηχανη μαζι μου, γιατι το πεσιμο ηταν σιγουρο!
 
Ωραίος ο Γιατρός με το φαλενάκι.Γενικά το A380 περνάει σε ύψος το οποίο είναι ορατό καθαρά χωρίς ζουμ κάμερα;Δηλαδή ορατό με γυμνό μάτι;

Πρέπει να αρχίσω και εγώ το σπότινγκ μου φαίνεται.
 
Top