Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jetflight

V.I.P.-Class-Member
Εγγραφή
30/10/2004
Μηνύματα
1.118
Likes
1
Re: Ryanair στην Αθήνα από Liverpool/Dublin?

Το Λιβερπουλ αποτελει βαση της Ryanair.Το Μαντσεστερ οχι. Βασικα η αποσταση των 2 αεροδρομιων ειναι μικρη ειδικα σε μια εξελιγμενη απο καθε ειδους συγκοινωνιες χωρα οπως η Αγγλια οποτε δεν αποτελει κακη επιλογη στους Ελληνες που ζουν στις γυρω περιοχες και ειναι παρα πολλοι. Με ΟΑ δυσκολα βρισκει κανεις θεση οποτε τωρα θα υπαρχει η ενναλακτικη λυση. Επισης και το Δουβλινο πιστευω οτι δεν αποτελει κακη επιλογη. Μακαρι να ερθει.
 

ptiseisA

Economy-Class-Member
Εγγραφή
22/02/2005
Μηνύματα
208
Likes
0
Re: Ryanair στην Αθήνα από Liverpool/Dublin?

Έχουμε κανένα νέο για το αν τελικά θα έρθει η Ryanair στην Ελλάδα και πότε ? Χρόνια τώρα το ακούμε να το συζητάνε και τίποτα.. Εκείνη η συμφωνία του Αβραμόπουλου και μετέπειτα της Πετραλιά τί έγινε ? Μήπως κάθε φορά που αλλάζει υπουργός τουρισμού αλλάζουν και οι συμφωνίες ?
 

micha

Economy-Class-Member
Εγγραφή
30/09/2008
Μηνύματα
168
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLT
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGBL
Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

χθες το ελεγα , σημερα επιβεβαιωθηκε απο τον τοπικο τυπο ! ξεκινουν απο μαιο δρομολογια βολος - λονδινο και βολος - μπολονια,μιλανο με την rayanair (χαμηλου κοστους) και απο το 2010 για βαρκελωνη και αμστερνταμ. πολυ συμαντικη ειδηση!
 

flesland

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
14/09/2008
Μηνύματα
2.373
Likes
720
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDK
Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

να δω VOL-BHX με ryanair και ας πεθανω...για να παω Birmingham απο Λαρισα (πχ ATH-AMS-BHX) ηθελα 300Ε στο νερο κ τωρα θα ειναι <80Ε (rtn) κ 9-10Ω λιγοτερες (1way),,,!!
 

jetflight

V.I.P.-Class-Member
Εγγραφή
30/10/2004
Μηνύματα
1.118
Likes
1
Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

Πολυ ωραια ειδηση και μπραβο στους αρμοδιους της αυτοδιοικησης στη Μαγνησια.
Αντι να σπαταλανε το δημοσιο χρημα σε ανουσιες εκθεσεις , οπου ως συνηθως προβαλομασταν μεχρι σημερα, αποφασισαν να τα δαπανησουν σε προβολη εξασφαλιζοντας τη συνδεση , κυριαρχο στοιχειο για να ανοιξεις νεες τουριστικες αγορες.
Επιπλεον θα ανοιξει και η αγορα της Ιταλιας και αυτο ειναι πραγματικα πολυ σπουδαιο κατορθωμα.
Αποδεικνυεται αυτο που χρονια λεγαμε ,οτι εαν υπαρχει θεληση και κυριως επιγνωση της συγχρονης τουριστικης πραγματικοτητας ολα ειναι εφικτα.
Θα πρεπει ομως ,εφοσον βλεπουμε οτι υπαρχει ουσταστικο ενδιαφερον για την αναδειξη του Βολου ως σημαντικου τουριστικου και οχι μονο προορισμου να γινουν και καποια συμπληρωματικα εργα ως προς το αεροδρομιο οπως οδοποιια συνδεση με το κεντρο και τα σημαντικοτερα αξιοθετα κλπ.
Μου κανει εντυπωση που η Ryanair τα βρηκε ως προς τις χρεωσεις, αφου ως γνωστον η ΥΠΑ δεν δινει οικονομικα κινητρα για εναρξη νεων πτησεων.
 

Paul-I

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
08/11/2008
Μηνύματα
15
Likes
0
Θα είναι πολύ καλά αν ΔΕΝ έρθει η χειρότερη low cost της Ευρώπης. Δεν έχουν ανάγκη οι Ελληνες απο τέτοια εταιρία. Η εταιρία αυτή έχει επανειλημμένα ψηφιστεί απο πραγματικούς επιβάτες, σαν η χειρότερη της Ευρώπης. Καμμία άλλη εταιρία δεν έχει τόσα δυσμενή σχόλια, όπως ο καθε χρήστης του Internet μπορεί εύκολα να διαπιστώσει.

Ελπίζω αυτό το post να μην μεταφερθεί σε αλλο topic. Η πρόθεσή μου είναι ο σχολιασμός της Ryanair γενικά και όχι άλλο θέμα, όπως και τα παροηγούμενα post που έκανα. Μεταφορά τους σε άλλο topic θα σημαίνει σαφή προκατάληψη απο το site airliners.gr

Σ αυτό το topic μπορούν να καταθέσουν τα υμνητικά σχόλιά τους, οι για "ανεξήγητους" λόγους, σπάνιοι πανευρωπαικά, fan της Ryanair (GP707).
 

OveLix

V.I.P.-Class-Member
Εγγραφή
07/11/2004
Μηνύματα
1.247
Likes
952
Περιοχή
Elbonia
Paul-I":11zq6qwt said:
Σ αυτό το topic μπορούν να καταθέσουν τα υμνητικά σχόλιά τους, οι για "ανεξήγητους" λόγους, σπάνιοι πανευρωπαικά, fan της Ryanair (GP707).
Γίνεσαι αφόρητα προσβλητικός και εμπαθής σε ένα φόρουμ που οι περισσότεροι είναι γνωστοί μεταξύ τους και το μόνο που τους ενώνει είναι η αγάπη για την αεροπορία και όχι οι οπαδικές συμπάθειες για τη μία ή την άλλη εταιρία. (εξαιρούνται οι «μάχες» για ΟΑ και Α3 :mrgreen: ).

Ο GP707 είναι σπάνια περίπτωση ώριμου και μετριοπαθούς ανθρώπου και δεν έχει καμία σχέση με τις μπούρδες που λες. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να σταματήσεις εδώ τους γελοίους χαρακτηρισμούς γιατί ήδη το έχεις τραβήξει το σχοινί. Γκέγκε?
 

AOA

Business-Class-Member
Εγγραφή
14/06/2008
Μηνύματα
316
Likes
1
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
LUF
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Δεικτικότατος και προσβλητικότατος ο κ. Paul-1, εγώ θα έκανα μια άλλη πρόταση στους ιδρυτές / συντονιστές του φόρουμ, Αναθεώρηση του Κανονισμού λειτουργίας, που αφορούν τα Μέλη + Ομάδες Θεμάτων
1/ Υφισταμένα και προς εγγραφή νέα Μέλη ! Ψευδώνμα + Κουρτίνες ΤΕΛΟΣ, Νέο Μητρώο με Ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, ηλικία.
2/Ανακατασκευή των προς συζήτηση ομάδων / θεμάτων.
Έτσι πιστεύω ότι θα υπάρχει ένα επίπεδο θεμάτων, συζητήσεων, τοποθετήσεων και αντιπαραθέσεων και εμπειριών στο χώρο με σεβασμό στο διάλογο και σωστότερα συμπεράσματα ,επικοδομιτικότερο και παραγωγικότερο αποτέλεσμα, παράλληλα δε θα βοηθούνται οι νεότεροι σε ζωτικά ζητήματα που τους αφορούν και τους ενδιαφέρουν.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top