Ryanair στην Κύπρο

  • Thread starter grX
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Για μας ειναι Girona,γι αυτους ειναι Βαρκελωνη!!! :D
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Ο Υπουργος Συγκοινωνιων δηλωσε σχετικα με την εταιρια.

Απαντώντας στο κατά πόσο υπήρξαν προτάσεις από αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, ο Υπουργός Συγκοινωνιών είπε ότι «βεβαίως και υπήρξαν προτάσεις από συγκεκριμένες εταιρείες όπως η Ryanair και η Easyjet οι οποίες θέλουν να αυξήσουν το τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο». Εξήγησε πως αυτές οι προτάσεις υπήρξαν ένα επιπλέον κίνητρο προς το Υπουργείο Συγκοινωνιών για να επεξεργαστεί τα σχέδια κινήτρων.

Απο τον κ.Βεργα(Δημαρχο της Παφου) μαθαμε σημερα η εταιρια ξεκινα πτησεις απο Παφο μεσα Απριλιου 2012 ο ιδιος ελεγε και για τον Οκτωβρη 2011. :rolleyes:

http://www.sigmalive.com/inbusiness/new ... als/451089
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Εαν είναι να ξεκινήσει Απρίλιο δεν θα έπρεπε να έχουν κάνει γκράντε ανακοίνωση και να τα έχουν ανεβασει;πότε θα μάθουμε τι παίζει;
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Πιστευω ΑΝ γινει ,θα πρεπει μεσα στον επομενο μηνα.
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Στο αντίστοιχο γερμανικό φόρουμ διάβασα σήμερα ότι η Ryanair δημιουργεί την 50ή της βάση στην Πάφο με δρομολόγια προς

Frankfurt-Hahn, Memmingen, Patra, Chania, Kaunas, Krakau, London-Stansted, Mailand-Bergamo, Oslo, Pisa, Rom, Stockholm, Thessaloniki, Treviso.
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Προβλέπω το Πάφος - Θεσσαλονίκη να κάνει μεγάλο hit με τους φοιτητές...
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Θα ηταν καλυτερο ενα δρομολογιο για Βουδαπεστη απο Λαρνακα με την Ryanair και οχι απο Παφο.Μετα το κλεισιμο της Malev αφησε ενα μεγαλο κενο (ειχε καθημερινες πτησεις)και τα δρομολογια για Βουδαπεστη επρεπε να αρχιζαν απο τωρα.Η CY η Aegean???
 
Top