Ryanair στην Κύπρο

  • Thread starter grX
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Aπο 28 Μαρτιου το δρομολογια Βουδαπεστη - Παφος - Βουδαπεστη καθε Τεταρτη και Κυριακη 06.30 - 10.15 με 10.45 - 12.30. στα 100+ευρα χωρις προσφορα :thx:
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

To ΕΒΕ Πάφου κάνουν λόγο για διαστάσεις «μαζικής εφόδου» των πολιτών της επαρχίας στην ιστοσελίδα του αεροπορικού κολοσσού :great:
Φετος βλεπω να γινεται της μουρλης στο αεροδρομιο....

http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis ... is-ryanair
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Χωρίς να έχω οποιοδήποτε λόγο να αμφισβητήσω το ενδιαφέρον του κοινού για τις πτήσεις της Ryanair από Πάφο αλλά, πώς ακριβώς το ξέρουν ότι υπάρχει μαζική έφοδος στη σελίδα της εταιρείας?

Να υποθέσω ότι η εταιρεία τους έδωσε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψημότητα της σελίδας της από την Κύπρο?
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Παραπονα στο Κυπριακο περιπτερο τουρισμου,στην εκθεση του Οσλο απο τους μεγαλους tour operator,TUI & Thomas Cook για την συμφωνια με την Ryanair για τις πτησεις για Οσλο και Στοκχολμη.
Περσι μετεφεραν στην Κυπρο περαν των 40 000 τουριστων και φετος στοχευουν σε περισσοτερους.Απο την αλλη η Ryanair απαντησε οτι στο αεροδρομιο της Παφου θα μεταφερει 3500 επιβατες απο το Οσλο.

http://www.sigmalive.com/inbusiness/new ... ces/470204
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Ήμουν στην έκθεση, οχι βεβαια στο σταντ της κύπρου, αλλά έχω να δηλώσω τα εξής. Δεν είδα πουθενά σταντ της Tui k Thomas cook να προσπαθήσουν να πουλήσουν κάποια εκδρομή. Το Apollo (άλλος Τour Operator που εξειδικέυεται στην Σκανδιναβία) ήταν μονίμως τίγκα στο κόσμο ο οποίος έκανε κρατήσεις και προκρατήσεις με τις ειδικές προσφορές που είχε. Αν παραπονέθηκαν οι παραπάνω εταιρίες, ε τότε "καλά να πάθουν". Δεν μπορείς να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και να περιμένεις κόσμο. Θυμίζει greek way αντιμετώπιση αυτό, αντί να κάνουν οι ίδιοι κάτι στο προιόν τους, να παραπονιούνται για το προιόν του γείτονα.

Επίσης πολλοί Νορβηγοί παίνεψαν το σπίτι τους (NOrwegian), και απόλυτα πληροφορημένοι μας έλεγαν για την μεγάλη επένδυση που έκανε η norwegian και πως θα ανταγωνιστεί στα ίσα την ryanair η οποία "αντιμετωπίζει επιβάτες και προσωπικο με απαραδεκτο τρόπο". Και Βλέπω πχ για χανια, Bergen καθημερινή πτήση για χανιά. Ελσινκι 4 πτήσεις το καλοκαίρι, 2 στην low season, κτλ κτλ. Ξέρω μπερδεύω διάφορα θέματα, που μάλλον δεν έχουν σχέση αλλά απορώ αν αυτός που έγραψε το άρθρο ήταν στην Εκθεση, η αν απλά έγραψε για λογαριασμό κάποιας πλευράς...
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Αν και στο http://www.ryanair.com/en/new-routes δεν υπάρχουν, στο χάρτη (και στο σύστημα κρατήσεων) υπάρχουν τα
Λάρνακα <-> Βαρκελώνη (Girona), Bologna, Brussels Charleroi και Dusseldorf Weeze (βεέτσε είπαμε?)
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Σημερα ερχεται και το δευτερο αεροσκαφος στην Παφο η ωρα 15:00 ως FR14P απο DUSSELDORF WEEZE .Αυριο ξεκινουν και οι πτησεις για Βενετια και στο Καουνας.

http://www.cyprusairports.com.cy/
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Πλημμύρισε η Πάφος με ξένους τουρίστες της Ryanair,για πρωτη φορα υστερα πολλα χρονια γεμιζουν και αλλα ξενοδοχεια και οχι μονο τα γνωστα αλλα και διαφορες αλλες επιχειρησεις.Ο δημαρχος ζητα να διαφημιστει ακομα περισσοτερο τα δρομολογια της εταιριας.

http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis ... is-ryanair
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Πάντως οταν επιλέγεις εισητίρια με προορισμό Λάρνακα και Πάφο,σου βγάζει στις επιλογές ξενοδοχείων και στην Κερύνεια..για τους ξένους ίσως να μην σημαίνει τίποτα αλλα για τους Κύπριους είναι προκλητικό,απο τη στιγμή που ενας ημηκρατικός οργανισμός οπως ο ΚΟΤ (Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού) χρηματοδοτά τη συγκεκριμένη εταιρία..

http://www.ryanairhotels.com/City/Kyrenia.htm
 
Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

Αεροπλάνο της Ryanair επέστρεψε στην Πάφο γιατι πατέρας πήρε το παιδί χωρίς την άδεια της μητέραςτου .


http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis ... o-apagogis

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Top