1. Τι σχέση έχει αν τα πληρώματα καμπίνας είναι καινούρια με το ότι η εταιρία handling δεν έκανε έλεγχο στις αποσκευές;
2. Τι σχέση έχει οτι ήσουν comfort flex; Αφού ένα αντικείμενο, είτε μικρή βαλίτσα είτε backpack, το δικαιούνται ακόμα και οι light.
3. Πώς γνωρίζεις ποιοι είναι light; Έκανες έλεγχο σε καθε επιβάτη τι γράφει το boarding pass του;
4. Τι σημασία έχει ποιος είσαι; Δικαιούσαι ειδική αντιμετώπιση αν πετάς συχνά;
5. Υπερβολικά passive aggressive προσέγγιση.
Κάποιος άλλος θα εξηγούσε ευγενικά στο πλήρωμα, οτι το backpack του έχει μέγεθος χειραποσκευής και δεν χωράει κάτω απο το κάθισμα (αφού αυτό καταλαβαίνω πως ήταν το πρόβλημα). Θα το έβλεπε κι ο φροντιστής, θα έμπαινε στο ντουλάπι και θα τελείωνε εκεί η ιστορία.
Αν το αεροπλάνο έχει 200 θέσεις, θεωρητικά μπορεί να εχει τουλάχιστον 200 μικρές βαλίτσες. Δεν δικαιούσαι έξτρα χώρο λόγω comfort flex, δεν δικαιούσαι ειδική αντιμετώπιση. Προφανώς για να βολευτούν όλοι, κάποια σακίδια πρέπει να μπουν κάτω απο το κάθισμα. Μάλιστα το λένε διακόσιες φορές κατα την επιβίβαση, τοποθετήστε τις μεγάλες στο ντουλάπι και τις μικρότερες κάτω απο το κάθισμα. Δε ξέρω τι είναι τόσο δυσνόητο. Ο,τι χωράει κάτω απο το κάθισμα, πάει κάτω απο το κάθισμα.
1. Εντάξει το έγραψα σε λάθος σημείο, το αν είναι καινούρια ή έμπειρα έχει να κάνει με τις απαντήσεις που έδιναν. Εκτός αν είναι επίσημη άποψη της εταιρείας πως χειραποσκευη είναι βαλίτσα με ροδάκια.
2.Εχει σχέση γιατί για προσωπικό αντικείμενο τους έδειχνα ένα μικρό τσαντάκι που φορούσα χιαστί και τους εξηγούσα ευγενικά πως η χειραποσκευη μου, που έγραφε διαστάσεις από έξω και μπορούσαν να διαβάσουν, δεν χωράει να την πάρω κάτω αλλά και μικρότερη να ήταν γιατί να την πάρω όταν δεν έγινε ο έλεγχος και όλοι έμπαιναν με περισσότερα από όσα δικαιούνται;
3. Από την εμπειρία μου συνήθως, όσες φορές είναι light, που ήταν και κάποιοι άλλοι που ήξεραν στην πτήση ήταν group 4 και συνήθως οι θέσεις είναι προς τα πίσω. Προφανώς και δεν έκανα έλεγχο και προφανώς και θα είχε light ναύλους η πτήση (αν και δεν είναι αυτό το θέμα μας)
4.Δεν ζήτησα καμία ειδική μεταχείριση, εκείνοι γνωρίζοντας την δουλειά τους μου έλεγαν(βασικά όχι μόνο εμένα) να πάρω το backpack μαζί μου γιατί δεν είναι χειραποσκευη επειδή δεν έχει ροδάκια. Και όταν τους εξηγούσαμε πως με τις μικρότερες χειραποσκευες μας δεν πιάνουμε πολύ χώρο και πως είναι δικαίωμα μας να φέρουμε χειραποσκευη μέσα στα όρια, μας απαντούσαν πως ξέρουν την δουλειά τους.
5. Δεν ξέρω τι είναι η passive aggressive συμπεριφορά, η όλη συζήτηση έγινε σε πολύ ευγενικά πλαίσια
Προσωπικά ούτε και οι υπόλοιποι 2 που αντιλήφθηκα να έχουν την ίδια συζήτηση, δεν ζητήσαμε κάποια ειδική αντιμετώπιση.
Εξηγούσαμε πως είμαστε c.f, δείχναμε το προσωπικό αντικείμενο που είχαμε στην αγκαλιά μας και την χειραποσκευη στο ντουλάπι.
Τώρα πιστεύω πως έχω κάθε δικαίωμα να φέρνω χειραποσκευη που θέλω αρκεί να είναι στα όρια που θέλει η εταιρεία. Να χάνω όμως τον προσωπικό μου χώρο γιατί η χειραποσκευη μου δεν έχει ροδάκια ή γιατί επέλεξα να φέρω χειραποσκευη μικρότερη από τα όρια, οκ, δεν βγαίνει καμία άκρη και δεν έχει καμία λογική.
Τώρα πως εσύ έβγαλες το συμπέρασμα πως αυτά δεν τα εξηγούσα ευγενικά είναι και αυτό απορίας άξιον.
Υγ. Δεν ξέρω αν το έγραψα, μπουφάν το είχα μέσα στην χειραποσκευη.