Σχόλια για Α3

Έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται να βάζεις το λάπτοπ σου στις αποσκευές, λόγω της μπαταρίας λιθίου. Αυτό με την προτεραιότητα στις βαλίτσες, δεν το λες και μεγάλο κακό πλέον, όταν το σημαντικότερο είναι να φορτωθεί στο αεροπλάνο μαζί με σένα και να μη μείνει πίσω.
 
Το λάπτοπ μπορεί να μπει στις αποσκευές, δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία λιθίου. Αυτό που δεν επιτρέπεται στις αποσκευές είναι επιπρόσθετες/εφεδρικές μπαταρίες λιθίου, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν μόνο στις χειραποσκευές. Ο λόγος που το λάπτοπ δεν θα έπρεπε να μπαίνει στις αποσκευές είναι η σχετικά μεγάλη πιθανότητα να υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά.
 
Σχεδόν κάθε φορά που δίνω βαλίτσα με ρωτούν συγκεκριμένα αν έχω λάπτοπ στην αποσκευή. Την πρώτη φορά είχα (ένα παλιό εφεδρικό) και μου ζήτησαν να το πάρω στην καμπίνα.

Με τις priority αποσκευές δεν είχα σχεδόν ποτέ θέμα καθυστέρησης, ίσως σε ένα ταξίδι πριν χρόνια με άφιξη ATH, αλλά δεν θυμάμαι δεύτερη περίπτωση.
 
Καλημέρα σε όλους, χθές το πρωί πέταξα από την Αθήνα προς τα δυτικά και διαπίστωσα ότι η Α3 είχε ένα μέλος του πληρώματος απο Ρουμανία που δεν μιλούσε ούτε λέξη Ελληνικά. Εκπαιδεύει άτομα για Animawings;
 
Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα :)
Ρωτάω αν το κάνουν αυτό για να έχουν το προσωπικό έτοιμο να πετάξει για την Animawings. Προς το παρόν, η Α2 δεν έχει αρκετές πτήσεις προκειμένου να εκπαιδεύσει προσωπικό που θα καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες.
 
Μήπως για χαμηλότερους μισθούς????
 
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πλέον ότι η Ελλάδα έχει χαμηλότερους μισθούς από την Ρουμανία. Βασικά έχουμε χαμηλότερους μισθούς σχεδόν από οποιονδήποτε είναι βόρεια της Σερβίας και δυτικότερα της Μολδαβίας. Απλά για να μην έχουμε αυταπάτες.

Δεν βλέπω κάτι το περίεργο στο να μην μιλάει κάποιο μέλος ελληνικά, αν το 50% των επιβατών είναι Ρουμάνοι και χρειάζεσαι προσωπικό καμπίνας να μιλάει στη γλώσσα τους.

-Οφ τοπικ-
Έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται να βάζεις το λάπτοπ σου στις αποσκευές, λόγω της μπαταρίας λιθίου. Αυτό με την προτεραιότητα στις βαλίτσες, δεν το λες και μεγάλο κακό πλέον, όταν το σημαντικότερο είναι να φορτωθεί στο αεροπλάνο μαζί με σένα και να μη μείνει πίσω.
Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει... Αποσκεύη χαμένη σε πτήση ΤΚ από το Σάββατο, βρέθηκε σήμερα στα σκαλιά μου χωρίς ειδοποίηση και χωρίς επιτήρηση. Η εταιρεία που διαχειρίζεται τις αποσκεύες στη Κολωνία (και της Α3), απλά δεν έχει ούτε τηλέφωνο, ούτε εμαιλ, ούτε προσωπικό που να μπορεί να γράψει ένα όνομα και ένα τηλέφωνο σωστά...
 
Δεν νομίζω ότι η διαφορά στους μισθούς δικαιολογεί μια τέτοια κίνηση όντως, γιατί δεν ξέρουμε σίγουρα σε ποια χώρα πληρώνουν λιγότερα.
Ούτε εγώ βλέπω κάτι περίεργο στο να μην μιλάει κάποιο μέλος ελληνικά, απλώς πήγαινα στις Βρυξέλλες και όχι στο Βουκουρέστι, οπότε να είναι Ρουμάνοι το 50% των επιβατών το βρίσκω λίγο δύσκολο.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Α3 έχει σχέδια για την Α2, σκέφτηκα ότι ίσως χρειαστεί να έχουν έτοιμο προσωπικό για την καλοκαιρινή επέκταση. Ίσως έχουν πλεονάζον προσωπικό στη Ρουμανία και πρέπει να απασχολήσουν κάποιους από αυτούς.
 
Top