Αφίδνες περικαλώ, ακούγεται ποιο σίκ και αριστοκρατικό. Ειναι και το Τατόι παραδίπλα
Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.
Το να μην έχεις καθόλου φαγητό και νερό για 10 ώρες είναι ακραίο. Το να κάνεις νηστεία αν δεν νηστεύεις συστηματικά το θεωρώ επίσης υπερβολή.
Επίσης και το κινητό σου αν δεν έχεις power bank μέσα σε λίγες ώρες θα κλατάρει και θα πρέπει να πληρώσεις για να το φορτίσεις. Δεν ταξιδεύουν όλοι σαν να πάνε στο κάμπινγκ.
Η διαρρύθμιση της καμπίνας είναι επίσης για τα πανηγύρια. Μπορεί να να κάθεσαι για 10 ώρες μπροστά, πίσω ή ακριβώς δίπλα από την τουαλέτα δεν ξέρεις πόσοι επιβάτες ανθρώπινα θα πάνε για το 2 τους και απλά μπορεί να έχεις μια υπέρ μυρωδάτη (συγγνώμη) εμπειρία.
Επίσης δεν είναι όλοι 18-20 ετών για να μπορούν ή να είναι διατεθειμένοι να πετάξουν σαν να είναι σε κονσέρβα. Άντε και εξοικονομήσεις 100-200 ευρώ από το εισιτήριο, στην Σιγκαπούρη που θα μείνεις και τι θα τρως;
Με λίγα λόγια αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα 100-200 ευρώ παραπάνω, πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα στην πορεία του ταξιδιού.
Το βρίσκω από πολύ τζογαδόρικο έως ακραία αυτοτιμωρία. Όχι ότι δεν το έχω κάνει, αλλά όχι να το υπερασπιστώ κιόλας.
