Sky express inflight service

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

jerry

Concorde-Class-Member
Website
www.air-born.gr
Και εκεί που αναρωτιόμουν πως τη βγάζουν οι επιβάτες για Λονδίνο (3 ώρες+) εν πτήσει, έσκασε το menu Drinks & Bites.

Προβληματίζομαι που προσφέρουν freddo espresso(!). Να πούμε πως φαίνεται πως το συγκεκριμένο μενού συμπληρώνει το δωρεάν μπισκότο με ρόφημα (νερό/χυμό/καφέ).

Και έχουν κάνει μια μ@@λ@@α- απατεωνιά - λάθος ? που έπεσε στην αντίληψη μου ... σάντουιτς + μπύρα 6 ευρώ (Bites) στο (for two) 2 σάντουιτς και 3 μπύρες η κρασί !!! 18 ευρώ !

Το μενού έχει τιμές Βαρούλκου κι εσείς το ψάχνετε ακόμα...

Hello! Να ρωτήσω κάτι? Για ποιο λόγο αναφέρει η εταιρία ότι η business class είναι διαφορετική?

Από που προκύπτει αυτό? Ίσα ίσα που υστερεί σε σχέση με άλλες. Η μόνη διαφορά που έχει είναι ότι δεν έχει refund και ότι μπορείς να επιλέξεις και economy θέση που ότι τι? κάνεις τη διαφορά? Δηλαδή κάποιος θα σκάσει ένα 500αρι και θα επιλέξει economy θεση?

Ας ξεκινήσουν πρώτα ένα flyer program και μετά τα λέμε για τις πρωτοπορίες τους.

Hello! Να ρωτήσω κάτι? Για ποιο λόγο αναφέρει η εταιρία ότι η business class είναι διαφορετική?

Από που προκύπτει αυτό? Ίσα ίσα που υστερεί σε σχέση με άλλες. Η μόνη διαφορά που έχει είναι ότι δεν έχει refund και ότι μπορείς να επιλέξεις και economy θέση που ότι τι? κάνεις τη διαφορά? Δηλαδή κάποιος θα σκάσει ένα 500αρι και θα επιλέξει economy θεση?

Ας ξεκινήσουν πρώτα ένα flyer program και μετά τα λέμε για τις πρωτοπορίες τους.
Έχει γίνει από κάποιον review η business class της GQ ; Δεν έχω διαβάσει ως σήμερα πουθενά κάτι.

Πάντως φαίνεται πως στους ναύλους BLISS (aka business) προσφέρει και γεύμα που μπορείς να προ-επιλέξεις (από γεύμα κρεατικών ή mix θαλασσινών/κρεατικών, ομολογουμένως μια ενδιαφέρουσα επιλογή).

1691836505802.png

Επίσης στις πτήσεις εξωτερικού φαίνεται πως πλέον στα 320, οι σειρές 1-3 δεν είναι προ-επιλέξιμες (τουλάχιστον κατά την κράτηση), δεν ξέρω τι γίνεται κατά το check-in (που ως τώρα όλες οι θέσεις είναι δωρεάν).

Η business class της Sky που ως τώρα δεν θα βρείτε πουθενά κανένας να έχει κάνει review. Μήπως θα έπρεπε η αεροπορική να ενισχύσει το promotion του νέου της προϊόντος; Κακά τα ψέματα χωρίς FFP δεν νομίζω πως εύκολα κάποιος δίνει τόσα χρήματα απλά και μόνο για να πετάξει business, ειδικά όταν σε όλες αυτές τις διαδρομές έχει και την επιλογή της Α3 που δίνει μίλια στο πρόγραμμα της.