Swiss στην Ελλάδα

CaptainChris":iybrttcm said:
Nεα καθισματα στα Α320/321 της Swiss, ειναι τα ιδια B/E Pinnacle που βαζει τελευταια και η Aegean. Τα Α320 απο 168 θα εχουν πλεον 180 καθισματα και τα Α321 απο 200 θα εχουν 219. Τα νεα Bombardier CS100 θα εχουν 125!
Αλλάζει τα καθίσματα και στον υπάρχοντα στόλο ή για τις νέες παραλαβές μόνο;
 
Του χρόνου η LX θα έχει και πτήση Γενεύη – Θεσσαλονίκη, Σάββατο βράδυ Ιούλιο – μέσα Σεπτεμβρίου. Ενώ προς το παρόν Ζυρίχη – Θεσσαλονίκη φαίνεται να συνεχίζει και τον Οκτώβριο.
 
Από που το γνωρίζεις αυτό Urlike? Κάποιο δημοσίευμα; Μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω.
 
Το βρήκα τυχαία, ψάχνοντας στο expertflyer.com για μια πτήση. Δεν είναι φορτωμένοι οι ναύλοι (είναι όλοι στο 0), εμφανίζεται όμως ένα δρομολόγιο, Σάββατο 17.10 - 20.40 / 21.20 - 23.00.
 
Ulrike":10aym1j3 said:
Του χρόνου η LX θα έχει και πτήση Γενεύη – Θεσσαλονίκη, Σάββατο βράδυ Ιούλιο – μέσα Σεπτεμβρίου. Ενώ προς το παρόν Ζυρίχη – Θεσσαλονίκη φαίνεται να συνεχίζει και τον Οκτώβριο.
Καλοδεχούμενη φυσικά, αλλά νομίζω βολεύει μόνο όσους πάνε με πακέτο εβδομαδιαίο από τουριστικό πρακτορείο.
Για όσους θέλουν να πετάξουν αυτόνομα δε βολεύει καθόλου γιατί συνήθως αυτός ο κόσμος θέλει να φύγει Πέμπτη-Παρασκευή και να γυρίσει Δευτέρα-Τρίτη, δηλαδή να εκμεταλλευτεί 100% το Σαββατοκύριακο. Αν πάντως είναι Σάββατο πρωί ΟΚ τρώγεται, να φεύγει ο άλλος Σάββατο πρωί και να γυρνάει Δευτέρα-Τρίτη με ανταπόκριση.
 
H Ulrike με πρόλαβε...Θα το ανέφερα αλλά περίμενα επισημη ανακοίνωση απο τη Swiss, γιατί το ειχα ήδη διαβάσει στις φήμες..Εδω το δελτίο τύπου:

http://www.swiss.com/corporate/EN/media ... se20141110


Δυστυχώς είναι μόνο εβδομαδιαίο,όπως ειπε Σάββατο,ουτε καν 2 τη βδομάδα να βολεύει..Το Amadeus μου το δίνει από 20 Ιουνίου

LX2356 GVA-SKG 1710-2040/LX2357 2120-2300

P.S. Εκείνο που με εντυπωσιαζει ειναι ότι τόσο από Ζυρίχη όσο και από Γενεύη το βάζουν seasonal ενώ Σκόπια, Σαράγεβο όλο το χρόνο.. :rant:
 
Lewton, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Με τέτοιες συχνότητες και ώρες είναι ξεκάθαρα για Ελβετούς τουρίστες, και κυρίως για τα οργανωμένα πακέτα.

Spotterakis, αυτό σκέφτηκα και εγώ (και εάν από Αθήνα θα μας πουν ότι εμείς συνέχεια γκρινιάζουμε…). Εντάξει, Γενεύη και τέτοιες ώρες δεν κάνει νόημα όλο το χρόνο, αλλά Ζυρίχη θεωρώ ότι θα μπορούσαν να την διατηρήσουν. Και δεν καταλαβαίνω, διακόπηκε τότε η παλαιά πτήση, με την δικαιολογία ότι δεν αποδίδει οικονομικά (λόγω κρίσης, χαμηλών τιμών, έλλειψης full fare και business και δεν ξέρω τι άλλο…). Ενώ τώρα θα βάλουν όλο το χρόνο Bilbao, Porto, Bari, Riga κλπ. (αλήθεια, πόσα εισιτήρια full fare και Business θα έχουν εκεί…).
 
Στη βραδινή 1842 από Ζυρίχη για Αθήνα προσφέρουν το σαντουιτσάκι ή το γνωστό υποτυπώδες γεύμα;
 
Η SWISS αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Ζυρίχη και Γενεύη ενώ και φέτος θα συνδέει το Ηράκλειο Κρήτης, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο με τη βάση της στη Γενεύη.

Ζυρίχη - Αθήνα 24
Ζυρίχη - Θεσσαλονίκη 4
Γενεύη - Αθήνα 11
Γενεύη - Θεσσαλονίκη 1
Ηράκλειο - Γενεύη 4
Κέρκυρα - Γενεύη 2
Ζάκυνθος - Γενεύη 1
 
Του χρόνου βλέπω αύξηση των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη, με 2 την εβδομάδα ήδη από τέλος Μαρτίου και 5 την εβδομάδα από τον Ιούνιο (εκτός από τις φετινές θα έχει και μια το Σάββατο).
 
Top