Swiss στην Ελλάδα

Μέσω της θυγατρικής Edelweiss τα Χανιά θα συνδέονται με την Ζυρίχη . Οι πτήσεις ήδη διαθέσιμες στο swiss.com :great:

more info :arrow: https://goo.gl/fHrV1U
 
Βλέπω αύξηση των πτήσεων GVA-SKG σε 2 την εβδομάδα τον Ιούλιο κι Αύγουστο (δεύτερη πτήση την Πέμπτη), και συνέχιση το Σάββατο μέχρι τέλος Οκτωβρίου (με αλλαγή της ώρας σε απογευματινή πτήση).
 
Στο Swiss Magazine είδα τη Καλαμάτα ως νέο προορισμό. Και πραγματικά βρίσκω εποχική πτήση της LX από Γενεύη για Καλαμάτα, κάθε Κυριακή πρωί, Ιούλιο και Αύγουστο.
 
Απλή παρατήρηση..Καλό είναι να διαβάζουμε τα τελευταία πόστ πριν κοινοποιήσουμε κάτι...περίμενα να διαβάσω κάτι καινούριο...
 
Εμφανίστηκαν ξανά 2 ήδη ακυρωμένες πτήσεις ZRH-SKG τον Ιούνιο, στις 20 και 27 Ιουνίου. Για τον Ιούλιο, αυτή τη στιγμή δεν πουλάει πια τις πτήσεις την Δευτέρα και τη Πέμπτη, στις άλλες μέρες εμφανίζονται ακόμα κανονικά (κάτι που βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γίνουν όλες, αφού δεν δημοσίευσε ακόμα το νέο πρόγραμμα για τον Ιούλιο και μετά)

Αλλά όπως φαίνεται θα διατηρήσει τουλάχιστον το δρομολόγιο, αν και μάλλον όχι καθημερινά και ίσως με αλλαγές στις ώρες.

Στο GVA-SKG, δεν πουλάει πια τη πτήση της Τετάρτης, ενώ Σάββατο την έχει ακόμα (από αρχές Ιουλίου).
 
To SKG-ZRH θαναι 4w αλλά σε άλλες ωρες, κυρίως πρωί κ απόγευμα..Το Σεπτ επιστρέφει στο παλιό καθημερινό πρόγραμμα με τα παλια ωράρια..Το ΑΤΗ-ZRH θαναι 1 καθημερινό, καποιες μερες 2 και μετά αυξάνει σε 2 τον Αυγουστο κ Σεπτ σε 3..Φετος δεν εχει 777..αναμενομενο..Εχει ομως στα δρομολόγια της Θεσσαλονίκης Α223 κ Α221 :D
 
Από το Σεπτέμβριο έχει ακόμα φορτωμένο το αρχικό της πρόγραμμα, μάλλον θα έρθουν αλλαγές / ακυρώσεις.

Θετικό όμως ότι θα διατηρήσει και τη Θεσσαλονίκη. Αν και φυσικά με τις αλλαγές στις ώρες (όχι μόνο στο SKG, αλλά και σε άλλα δρομολόγια) και ακυρώσεις σχεδόν όλες οι κρατήσεις που έχω θα είναι άκυρες γιατί είτε θα ακυρωθεί ένα segment (παρόμοια με την Α3, δεν έχει ακόμα ακυρώσει τις άλλες πτήσεις, όπου έχεις κράτηση εμφανίζεται βεβαιωμένη....), είτε άλλαξαν οι ώρες και δεν είναι πια δυνατή η ανταπόρκηση.
 
Top