Συνεργασίες & Εμπορικές συμφωνίες Olympic Air

Η ΟΑ732/3 ATH-KGS-ATH πλέον έχει και κωδικό της Delta Airlines DL7468/9
 
Δεν πιστεύω οτι καμιά Ελληνική εταιρία έχει πλέον την δυνατότητα να παίξει άλλο ρόλο εκτός απο αυτόν του περιφερειακού συμμάχου. :cry:
 
Νέος συνεργάτης για την ΟΑ η Aviareps που αναλαμβάνει
Olympic Air, in the context of its ongoing efforts to enhance its global presence, has contracted AVIAREPS as its representative for a total of ten regions.
With immediate effect, the world’s leading aviation and tourism management company will be in charge of all future sales, marketing and ticketing activities of Olympic Air in the following countries: Spain, Germany, Scandinavia, Finland, the Baltic states, the Czech Republic, Hungary, Ukraine, Russia and Japan.

Η συγκεκριμένη έχει μεγάλο portfolio απο αεροπορικές ωστόσο η κίνηση της ΟΑ υποδηλώνει κάτι άραγε? Γιατί σε κάποιες απ' τις περιοχές αυτές πάει η Α3...

Ιδού και το δ/τ (pdf)
:arrow: Aviareps & Olympic
 
Μα δεν πετάει σε καμία από τις παραπάνω χώρες :D Άρα μάλλον η διαφήμιση αφορά και το μελλοντικό της πρόγραμμα, τώρα βέβαια η Ιαπωνία... :D
 
Η Aviareps είναι πολυεθνική GSA (General Sales Agent) που εκπροσωπεί διάφορες αεροπορικές εταιρείες, σε διάφορες χώρες στον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες πωλήσεων, εκπροσώπηση σε τοπικό BSP, cargo κλπ. Αυτό δε σημαίνει ότι η αεροπορική εταιρεία θα πετάει και προς τις συγκεκριμένες χώρες. Εταιρείες όπως η Philipine Airlines, η South African, η Sri Lankan, η Vietnam Airlines, η TAP, η COPA εκπροσωπούνται και στη χώρα μας από διαφόρους GSA's παρά το ότι δεν πετούν προς την Ελλάδα. Αυτό κάνει και η Aviareps για την ΟΑ: την εκπροσωπεί σε αγορές όπου η εταιρεία δεν έχει παρουσία ή δεν διαθέτει δικά της γραφεία.
 
Μάλιστα, συγνώμη τότε κατάλαβα λάθος :)
 
Φαινεται πως η Olympic Air ξεκιναει πτησεις κοινου κωδικου με την Ιταλικη Meridiana (IG) η οποια φαινεται οτι θα περιλαμβανει τον κωδικο της ΟΑ στις πτησεις της απο:
Αθηνα - Βερονα
Αθηνα - Μιλανο
Σαντορινη - Μιλανο
Μυκονο - Μιλανο
Μυκονο - Μπαρι
 
Ήδη πάντως υπάρχει interline agreement μεταξύ ΟΑ και AZ που επιτρέπει στην πρώτη να χρησιμοποιεί πτήσεις της δεύτερης για τα εσωτερικά δρομολόγια της Ιταλίας.
 
Η Olympic Air (Airline of the Year 2010-2011 κλπ) πρωτοτυπεί για άλλη μία φορά και συνάπτει μνημόνιο συνεργασίας με τον ΕΟΤ, για προώθηση του τουρισμού.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2058953


Coming soon -with stickers- to an airport near you.
 
Aφηστε με κακοπροαιρετα να φανταστω...

Στικερακια "visit grecia" στην πισω μερια του fuselage? :evil:
 
Top