Συντριβή Boeing 737 της China Eastern στην Κίνα

Η πληροφορία με τη γκλίτσα άκρως απολαυστική! Ειδικά το ετυμολογικό. Ευχαριστώ
 
Δυστυχώς φαίνεται να επιβεβαιώνεται η βάσιμη εικασία μου ( #10 ) ότι η βουτιά του Β737 ήταν εσκεμμένη :( ….

 
Έχω συναντήσει κυβερνήτη ο οποίος αυτοκτόνησε! Κάποια στιγμή, πήρε το περίστροφό του και αυτοκτόνησε, μόνος του.
Το να θέλεις όμως να "πάρεις μαζί σου" και ένα σωρό αθώους ανθρώπους είναι κάτι άλλο! Πρέπει να είσαι κατά συρροή δολοφόνος. Ψυχοπαθής. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο χώρος όπου οι εργαζόμενοι ελέγχονται και για την ψυχική τους υγεία, έχει γεμίσει από ψυχοπαθείς!
 
Φίλε AGV δεν νομίζω ότι έχεις συναντήσει !!!!! απλά γνωρίζεις υπόθεση αυτοκτονίας !!!! (πλάκα κάνω). Όσον αφορά την αμφιβολία σου για τους ψυχοπαθείς ??? Εξ όσων γνωρίζω μόνο μια φορά στην καριέρα τους οι Ιπτάμενοι εξετάζονται από ψυχίατρο. Το ότι υπάρχουν και σε αυτό το χώρο άτομα με πολλά κουσούρια (πέραν των όσων έχουν δημοσιοποιηθεί) είναι γεγονός. Πλήρης διάβρωση του επαγγέλματος από κάθε άποψη (εκπαίδευση, επιλογή, συνθήκες εργασίας, ωράρια, μισθοδοσία, εμφάνιση, τατουάζ, κλπ).
 
To ριξανε λεει... Μα ειναι δυνατον; Εκτος κι αν εμφανιστηκε κι αλλος τρελαρας σαν τον Γερμανο της Germans Wings.

 
Αφού το λένε οι Αμερικανοί....
 
Ας μην ξεχνάμε ότι το αεροπλάνο ήταν αμερικάνικο. Άρα τέλειο. Συνεπώς το έριξε κάποιος επίτηδες!

(Όσο για τον κυβερνήτη που αυτοκτόνησε ήταν εκείνος που μόνιμα πετούσε το Φάλκον. Μετά τον θάνατό του, δεν υπήρξε άλλος μόνιμος χειριστής του αεροσκάφους μέχρι το περίφημο ατύχημα !!!!!)
 
Last edited by a moderator:
Κάθε χρόνο αυτοκτονούν 700.000 άτομα στον κόσμο. Κάποιοι από αυτούς θα είναι πιλότοι, και κάποιοι θα είναι ''περίεργοι πιλότοι'' όπως έγραψα προηγουμένως. Ούτε τα τατουαζ μας φταίνε, ούτε οι μισθοί. Είναι απλά στατιστική.

Και όσες ψυχομετρικές εξετάσεις και αν έχουν, δεν είναι ποτέ δυνατόν να προλαμβάνεις στο 100% αυτή την συμπεριφορά. Η τεχνολογία δε προχωράει και ίσως κάποιο σύστημα ή νέα διαδικασία να μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, όπως δεν βρίσκεται πλέον στο πιλοτήριο ποτέ κάποιος μόνος του μετά το συμβάν με την German Wings.
 
Ο κανονισμός που απαγορεύει να βρίσκεται κανείς μόνος του στο πιλοτόριο έχει καταργηθεί από το 2017.
 
Ο λόγος που ακόμα γίνονται και θα γίνονται ατυχήματα και δυστυχήματα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.
Όσο για το ψυχολογικό προφίλ του καθενός το οποίο εμφανίζεται μετά απο ένα συμβάν είναι πολύπλοκη και εκτενής συζήτηση. Αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω όσον αφορά την ψυχοπαθολογια δεν είναι ούτε καν η επιφάνεια.
Για το συγκεκριμένο συμβάν αναζητήστε την σύνθεση του πληρώματος. Κυβερνήτη Συγκυβερνητη . Έχει ενδιαφέρον και ίσως κρύβει κάτι
 
Top