Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι οι διάφοροι στόλοι της εταιρίας. Worldwide, Eurofleet και Mixed Fleet. Πλέον όλο το recruitment γίνεται για MF. Από κέι και πέρα υπαρχουν και βάσεις σε LGW, και σε διάφορα μέρη του κόσμου (Λατινική Αμερική, Ασία κλπ)
 
Για την etihad ποιο ειναι το λινκ για να κανουμε online αιτηση...?
 
Pep μπαίνεις στην ιστοσελίδα www.etihad.com και μετά στο link careers at Etihad που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας της εταιρίας.
 
Ευχαριστω πολυ! Απλα οταν παταω apply online για την Αθηνα με βγαζει εδω http://www.etihad.com/en-gr/careers/cab ... -services/ ,στο σωστο δρομο βρισκομαι? ξερεις μετα απο ποσες μερες σου απαντουν?
 
flyaway_sky":1aabg2q1 said:
Όσον αφορά για τη ΒΑ, δε μπορείτε να κάνετε αίτηση και στις δύο βάσεις. Αν το κάνετε, και πάρετε ΑD θα σας ρωτήσουν ποια βάση θέλετε να σας βάλουν ως υποψήφιους. Αν πάλι κάνατε για LGW και είχατε αρνητική απάντηση δε μπορείτε να κάνετε για LHR, και το αντίστροφο φυσικά για ένα χρόνο. Δεν είναι δηλαδή ''κάνω και στα δύο και όπου έχω θετική απάντηση''

Μόνο να ρωτήσω/συμπληρώσω, ότι η αίτηση για LGW δεν σημαίνει αυτομάτως αίτηση και στο MF, επειδή προσλαμβάνουν ταυτοχρόνως και στις δυο βάσεις, είναι σωστό αυτό που λέω; Ακόμα, ήθελα να ρωτήσω αν οι recruiters, κάποια στιγμή, λαμβάνουν υπόψη τους τις παλαιότερες αιτήσεις των υποψηφίων, γιατί είδα τα δικά μου και ντράπηκα. :)
 
Ακριβώς angelpan, δεν ισχύει και για τις δυο βάσεις. Μη σε απασχολεί καθόλου για την προηγούμενη αίτηση σου. Είναι τόσες πολλές χιλιάδες οι αιτήσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να δουν τι έχεις γράψει παλιά, άσε που οι αιτήσεις που δεν γίνονται δεκτές καταστρέφονται δε τις κρατάνε στο αρχείο τους. Αυτό που ελέγχουν είναι ότι όντως πέρασε ένας χρόνος από τη στιγμή που ξαναπροσπάθησες.
 
pep, απαντανε μετα απο μερικες ωρες αλλα νομιζω οτι εχουνε ληξει οι αιτησεις για αυτη τη συνεντευξη της αθηνας που ειναι στις 18.βεβαια ποτε δεν ξερεις,κανεις αιτηση στο γενικο cabin crew που λεει και μετα σου απαντανε τι αλο πρεπει να πατησεις,αμα εινα ιακομα ανοιχτες οι αιτησεις γι αθηνα θα σου στειλουνε εξτρα μειλ που θα λεει οτι υπαρχει στην αθηνα συναντηση.αμα δηλωσεις τελικα πες μου να ξερω,γιατι θαμαστε ολη μερα εκει,να ανταλλαξουμε καμια αποψη
 
Έχει καμία κοπέλα κανένα νέο από την συνέντευξη της aegean στο Ηρακλειο??
 
Ναι Βερόνικα..εμένα με κάλεσαν πριν δυο μέρες και την δευτέρα ξεκινάμε εκπαίδευση..
 
Τελειαα ...καλή αρχή σου εύχομαι!! Εμένα όχι δυστυχώς...ελπίζω την επόμενη...
 
Top