Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
ειδοποιήθηκε καμία κοπέλα απο τις συνεντεύξεις που έγιναν 26 μαρτιου στο Ηράκλειο ?
 
Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ καινούρια εδώ! Ούτε εγώ δέχτηκα ακόμα το τηλ που μας είπαν να περιμένουμε σχετικά με τις περαιτέρω πληροφορίες για την εκπαίδευση , αλλά δεν θεωρώ ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας. Γνωρίζετε εάν μετά την εκπαίδευση υπάρχει περίπτωση να απορριφθούν άτομα; Επίσης, μήπως ξέρετε εάν τα έξοδα για το τριήμερο της Γερμανίας (εισιτήρια) είναι δικά μας; Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε κι ευχαριστώ εκ των προτέρων !
 
Καλησπέρα! Τα έξοδα της εκπαίδευσης τα χρεώνεται η εταιρεία, δηλαδή και τα εισιτήρια της Γερμανίας.
Υπάρχει κοπέλα που να ειδοποιήθηκε για εκπαίδευση από τις συνεντεύξεις της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη?? Καλή επιτυχία σε όλες!
 
Ναι εχουνε καλεσει ηδη μια γνωστη μου, η οποια πηγε ξανα τη Δευτερα και ηταν μαζι με αλλες 25 περιπου κοπελες!Τωρα αν θα καλεσουν κι αλλες δεν ξερω..
 
Μόλις με πήραν απο την aegean οτι με δεχτηκαν και να παω συνεντευξη στο Ηρακλειο!
 
Συγχαρητηρια σε οσες εχουν πετυχει! Εαν ειδοποιηθει καποια για τις περισσοτερες λεπτομερειες που μας ειπαν να περιμενουμε σχετικα με την εκπαιδευση, ας ενημερωσει να ξερουμε κι εμεις που εχουμε αγωνια! Υπαρχει πιθανοτητα να αποριιφθουμε μετα την εκπαιδευση;Γνωριζετε κατι για αυτο; Καλη επιτυχια και καλη αρχη σε ολες!
 
καλά, οι συνεντεύξεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα;;;; Μέχρι πότε έχουν σκοπό να το πάνε;; Μέχρι του χρόνου;; Έχουν γίνει από 2 και 3 φορές σχεδόν σε κάθε πόλη.....
 
Αυτό το πράγμα που ρωτάτε ξανά και ξανά όλοι, με μια μικρή αναζήτηση θα το βρίσκατε ( τίποτα προσωπικό pegy απλά πήρα εσένα ως αφορμή). Εννοείται πως υπάρχει περίπτωση να σας απορρίψουν στην εκπαίδευση. Θέλει πάρα πολύ διάβασμα και δε λέω υπερβολές, εννοείται πως αξιολογήστε με τεστ σε αυτό και η βάση είναι 80-90% για να περάσετε (εξαρτάται την αεροπορική) Εννοείται πως στη Γερμανία δε θα σας πάνε να πιείτε μπύρες αλλά να κάνετε πράξη όλα τα drills που θα μάθετε στη θεωρία, και εννοείται πως πρέπει να ξέρετε να κολυμπάτε καλά και άλλα πολλά πράγματα. Κανείς δε θα σας εξασφαλίσει σιγουριά αν δεν αποδείξετε πως μπορείτε
 
Καλησπέρα και από μένα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν άτομα που πέρασαν επιτυχώς την συνέντευξη της Αιγαίου με έδρα το Ηράκλειο!Αν ναι ας μου στείλει μήνυμα!Ευχαριστώ! :)
 
Ξέρεις κανείς που θα γίνει η εκπαίδευση για όσους πέρασαν τη συνέντευξη στο Ηράκλειο; Αν θα η εκπαίδευση θα γίνει στο Ηράκλειο ή στην Αθήνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Top