Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
fotinivs καλή επιτυχία!!!

άρα για να έχουν ακόμα συνεντεύξεις σε εμάς που είπαν μέχρι τέλος του μήνα να μην απογοητευόμαστε από τώρα, λογικά θα μας ειδοποιήσουν όταν τελειώσουν με όλες.
 
Καλησπερα. Εχω στειλει το βιογραφικο μου στην Αegean για την θεση της αεροσυνοδου με βαση το Ηρακλειο Κρητης. Ξερει καποιος αν εχουν αρχισει να καλουν για συνεντευξεις εδω? Υπαρχει καποια κοπελα που να την εχουν ειδοποιησει??
 
Καλησπέρα σας! Εχω στείλει και γω βιογραφικό με έδρα αθηνα προς το τελος της προθεσμίας. Δεν εχω ειδοποιηθεί ακομη για συνέντευξη. Ξέρετε αν έχουν τελειωσει οι συνεντεύξεις ; Ευχαριστω!
 
Υπαρχει καποιος που να εχει παρει απαντηση απο θεσσαλονικη;
 
Οι συνεντεύξεις γινονται ακόμα όπως έγραψε η κοπελα παραπανω την πήραν τηλ να παει σήμερα για συνέντευξη.
 
εγώ απάντηση από Θεσ/νίκη δεν πήρα...
 
Καλό απόγευμα σε όλους!
fotinivs σήμερα το πρωί πήγες για interview σωστά? Ήθελα να σε ρωτήσω, τρία άτομα σου έκαναν τη συνέντευξη? Μία μελαχρινή ψηλή κοπέλα, μια ξανθιά και ένας κύριος? Και τι σας ρώτησαν ακριβώς? Σας είπαν τέλος του μήνα θα λάβετε απάντηση?
 
εγώ πάντως που πήγα στη συνέντευξη 7 Γενάρη, ήταν αυτοί που ανέφερες αλλά ο άντρας σε εμάς ήταν γυναίκα, λίγο πιο μεγάλη σε ηλικία, η οποία δε μιλούσε καθόλου.
και σε εμάς τέλος του μήνα είπαν, απλά και εγώ θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα από αυτές που πήγαν νωρίτερα έχει λάβει απάντηση και τι της είπαν.
Ας μας απαντήσει κάποια σας παρακαλώ.
 
Γεια σας κοριτσια, εγω πηγα σημερα για συνεντευξη και μας ειπαν οτι αν η απαντηση ειναι θετικη θα μας εχουν απαντησει εως αυριο.
 
Εως αυριο?? Εγω πηγα στις 5 του μηνος και μου ειπαν μεχρι τελος του μηνος και δεν πηρα απαντηση.
 
Top