Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ελααα έχω μια γνωστή που δουλεύει εκεί δεν έχει κανένα πτυχίο ξενων γλωσσων , με το ζόρι μιλάει αγγλικά είναι 25 χρονων και την πήραν περί σιη aegean. Ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω τα κριτήρια που έχει η aegean και όσο για την εμφάνησή μην παίρνεις και όρκο έχω δει κοπέλες που δεν είναι τόσο εμφανισιμες φατσικα τουλαχιστον. Μαρεσει που ζητάνε άριστη γνώση αγγλικών και δεύτερη γλώσσα θα θεωρηθεί προσόν καθώς και κάποιο πτυχίο πανεπιστημιου . οτι νάναι
 
εγώ πιστεύω ότι τα κριτήριά τους είναι μόνο η εμφάνιση, για αυτό και δεν πήρα ποτέ απάντηση. έπαψα να ελπίζω γιατί είδα ότι και άλλες κοπέλες με 2 γλώσσες ούτε αυτές πήραν απάντηση. Τότε γιατί λένε ότι 2 γλώσσες είναι προσόν και λοιπά και λοιπά...ας το πούνε καθαρά ότι τους νοιάζει μόνο η εξωτερική εμφάνιση και ας μην μπορεί μία κοπέλα να συνεννοηθεί με κάποιον ξένο επιβάτη. και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στην αίθουσα και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σε μετρήσουν και να σε ζυγίσουν. για να μην αναφέρω ότι σε κοιτάνε καλά καλά από πάνω μέχρι κάτω.
 
εδώ δεν τους ενδιαφέρει να έχεις τελειώσει κάποια σχολή,οι γλώσσες θα τους ενδιαφέρουν....ό,τι να'ναι
 
Απαιτούμενα Προσόντα :
Τυπικά προσόντα:
• Απολυτήριο Λυκείου
• Άριστη γνώση αγγλικών
• Δεύτερη ξένη γλώσσα (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) θα θεωρηθεί προσόν
• Πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων Σχολών θα θεωρηθούν προσόν
• Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις
 
Κοπέλες να ρωτήσω κάτι και ας ακουστεί χαζό: 1.60 για ύψος είναι κοντή μια κοπέλα να γίνει αεροσυνοδός?? Ελπίζω να μην είναι ο μοναδικός λόγος που μπορεί να απορριφθεί μια κοπέλα...:/
 
Ολες οι αεροπορικες απο οσο εχω ψαξει εχουν ελαχιστο οριο το 1,65 δηλαδη 2,12 με τα χερια στην αναταση. Παντου αυτο αναφερουν.νομιζω οτι συνφωνα με αυτα τα κριτηρια λογικα, δεν ειμαι σιγουρη, μπορει να απορριφθει.
 
dimitroulla":3udnezvr said:
Κοπέλες να ρωτήσω κάτι και ας ακουστεί χαζό: 1.60 για ύψος είναι κοντή μια κοπέλα να γίνει αεροσυνοδός?? Ελπίζω να μην είναι ο μοναδικός λόγος που μπορεί να απορριφθεί μια κοπέλα...:/
τυπικά όχι, εφόσον με τα χέρια σου φτάνεις ένα ορισμένο ύψος, το 1.60 δεν είναι απαγορευτικό. Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε περι aegean, έχουν γραφτεί ατέλειωτες σελίδες. Ούτε καν η εμφάνιση που μπορεί να έχετε μετράει ( μη μου πείτε οτι όλες οι αεροσυνοδοί της aegean είναι μοντελάκια γιατί θ' αποτρελαθώ). Άλλα πράγματα μετράνε γι αυτούς και νομίζω δε χρειάζεται και μεγάλη φαντασία. Εγώ θα το ξαναπώ, μην απογοητεύεστε αν το θέλετε η λύση είναι (ευτυχώς-δυστυχώς) εκτός Ελλάδας
 
Καλησπέρα σε όλους!! Πολλή ησυχία έπεσε! Γνωρίζουμε σε ποια πόλη κάνουν συνεντεύξεις αυτόν τον καιρό? Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας!
 
Καλήσπερα σας,
Με λένε Ντάνιελ, χάρηκα για τη γνωριμία.

Είμαι 17 ετών και μαθητής σε ΕΠΑ.Λ ακολουθώντας την ηλεκτρονική. Διαβάζω κανονικά και έχω μπεί εξ'αρχής σε ΕΠΑ.Λ για να μπορώ να έχω πρόσβαση στα σύγχρονα εργαστήρια απο τώρα (πρίν μπώ σε κάποια σχολή).

Ωστόσο, παρόλο που ήμουν 100% σίγουρος οτι θέλω να συνεχίσω σαν ηλεκτρονικός, εχθές για κάποιο λόγο μου καρφώθηκε η ιδέα του αεροσυνοδού διότι μ'αρέσει να <<πετάω>>. (Και φυσικά να πηγαίνω και σε άλλες χώρες).

Τέλος πάντων, για να μην λέω πολλά και χάνεται η ουσία του νήματος, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να περάσω σε κάποια σχολή για αεροσυνοδούς μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων, αν αξίζει να μην κατέχω ένα πτυχίο ΤΕΙ επάνω στην ηλεκτρονική (επειδή θα πάω σε σχολή για αεροσυνοδούς), πόσο διαρκεί η εκπαίδευση των αεροσυνοδών, αν δέχονται άντρες(ντάξει δεν είμαι άντρας ακόμη, αλλα θα γίνω πιστεύω!).

Μου είναι αρκετά σημαντικό να σκεφτώ απο τώρα τι θα κάνω γιατί σε 4 μήνες θα είμαι στα θρανία των πανελλαδικών εξετάσεων και θέλω να είμαι σίγουρος. Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει απαντώντας στις παραπάνω ερωτήσεις.

Ευχαριστώ πολύ,
~Ντάνιελ
 
Top