Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
καλημέρα ! δεν νομίζω με απόκρυψη ... εμένα με πήραν από σταθερό Αθήνας που τελειώνει σε 411 !!
 
Καλησπέρα σας!

Και μένα επίσης με εχουν πάρει για συνεντευξη από Aιγαίο την αλλη εβδομάδα με έδρα Αθηνα! Όπως επίσης και μενα με ειχαν παρει απο σταθερο (**412), αλλά εχει δυο μέρες με περνουνε και με απόκρυψη αλλα δεν το πρόλαβα να δω αν ειναι απο αλλη αεροπορικη που ειχα στειλει βιο!
 
Καλά ακόμα συντευξεις γίνονται?!
 
Να ρωτήσω όσες πέρασαν από συνέντευξη,τι είδους ήταν το κείμενο που έπρεπε να κάνετε στις άλλες γλώσσες που είχατε δηλώσει;;;;Ευχαριστώ
 
Κοριτσια όσες επιλεχθηκατε σας είπαν απο ποτε θα ξεκινήσετε να πετάτε ; Εχω εκπαιδευτεί παλαιότερα και θελω να υπολογίσω αν με καλέσουν , ποτε θα ειναι αυτό . Ευχαριστω !
 
γεια σας,
ειμαι καινουργια στο forum. περασα πριν 2 μερες συνεντευξη μας ζητησανε να μεταφρασουμε μια προταση σε οσες γλωσσες ξερουμε. Μας ειπαν οτι μεχρι το τελος του μηνα θα μας ενημερωσουνε.
 
Αργυρώ καλημέρα! που πέρασες απο συνέντευξη; βάση για Αθήνα;
 
Κοριτσια καλησπερα,καλη τυχη σε οσες περιμενουν απαντηση.Εγω θα περασω απο συνεντευξη την Δευτερα το πρωι,ειμαι λιγο αγχωμενη αλλα θετικη.Πως τα ειδατε τα πραγματα οσες πηγατε;Για βαση Αθηνα μιλαω.
 
Καλησπερα!!! Το κείμενο που μεταφράζουμε είναι μια απλή πρόταση!!! Μη σε απασχολεί καθόλου! Εγω ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που ξεκίνησαν εκπαίδευση πως πρέπει να ντυνόμαστε? Ευχαριστώ!!
 
μην αγχωνεσαι ..ειναι πολυ ευγενικες..μν εχεις αγχος και ολα καλα θα πανε!ειναι γρηγορη διαδικασια αν εχεις τν ελεγχο τ εαυτου σ μια χαρα θα εισαι!
 
Top