Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σας παρακαλω πολυ αν βλεπουν αυτο το "post" κοπελες (η καποια που γνωριζει) που περασαν απο συνεντευξη με την Aegean μεταξυ 24/02/15 - 27/02/15 (η και μια εβδομαδα πιο πριν) και πηραν απαντηση, γραψτε το εδω για να ξερουμε και εμεις και να μην περιμενουμε αλλο και να μην ελπιζουμε τζαμπα. Ευχαριστω!
 
Απ'οσο είχα ρωτήσει μετά τη συνέντευξη θα σε παίρναν τηλ.την επομένη αν είχες περάσει(Πέμπτη-Παρασκευή μου είχαν πει.)Εγώ πέρασα στη 2η συνέντευξη,αλλά θα την κάνω σε άλλη βάση γιατι μου είπαν από τη στιγμή που μένω σε άλλη βάση αν ήθελα να δουλέψω εκεί και όχι στης Αθήνας(είχα δηλώσει 2 βάσεις).Οπότε περιμένω Μάρτιο με Απρίλιο μου είπαν.
 
καταλαβα! ειναι οπως το φανταστικα: οι κοπελες με θετικη απαντηση τις παιρνουν τηλ μεσα σε 1-2 μερες μετα την συνεντευξη τους....οποτε τζαμπα περιμενα...
 
Μόνο για Αθήνα κάναν συνεντεύξεις;
 
Ναι λογικά μέσα σε 2 μέρες αν είναι να σε πάρουν σου τηλεφωνούν,τώρα τι να σου πω...και απόσο ξέρω μόνο Αθήνα έχουν ξεκινήσει,απλά εμένα με κάλεσαν για της Αθήνας μεν που είχα δηλώσει,αλλά μου είπαν οτι μπορώ να εργαστώ και στο τόπο καταγωγής μου από τη στιγμή που το δήλωσα(εφοσον βέβαια περάσω τη 2η συνέντευξη)
Αν κάποια γνωρίζει στη 2η συνέντευξη τι περίπου γίνεται ας μου πει σας παρακαλώ!
 
OK. Aλλά πότε η Αιγαίου είχε κ 2η συνέντευξη; Mετά την πρώτη δε πάτε για εκπαίδευση;
 
Καλησπέρα, είχε καμία νέα για την βάση της Θεσσαλονίκης?
 
εδω δεν υπαρχουν νεα ουτε καν για Αθηνα..
 
ειναι καποια κοπελα που περασε απο συνεντευξη στισ 18 /2 και την ειδοποιησαν???
 
stevi":6eftpf8t said:
Καλησπέρα κορίτσια! Μήπως γνωρίζετε αν παρέχεται κάποιου είδους διαμονή απο την εταιρία στις κοπέλες που καλούνται για εκπαίδευση ή έστω κάποια κάρτα δρομολογίων ; Γιατί με κάλεσαν για εκπαίδευση αλλά επειδή είμαι απο μακριά θα χρειαστεί να βρω και σπίτι κάτι που με αγχώνει ιδιαίτερα !!Ευχαριστώ πολύ!

Stevi ποτε ειχες την συνεντευξη και ποτε σε πηραν τηλ για εκπαιδευση;; και ποτε ξεκινησες εκπαιδευση;
 
Top