Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
 
Καλη επιτυχια!!!!!!!
Δεν ξερω αν αλλαζουν παντως οταν ειχα παει εγω για συνεντευξη στην ryanair ηταν τελεια!! Χαμογελαστοι και γενικα πολυ καλοι :)
 
Η τοσο σιγουρια του flying Doc πραγματικα μπορω να πω οτι με ειχε συγκλονισει :) :) :)

Η μονη διευκρινιση ηταν οτι σκουλαρικι περα απο το κλασσικο στα αυτια ποτε εμφανη πανω μου.οπως του στερνου του λαιμου του κροταφου της μυτης και του δαχτυλου μου!

Μην ξεχναμε οτι μας αντιμετωπιζουν σαν ανθρωπους :)

Οποτε αντε γειαααααα εσυ και το 'Aegean-Μελινακη 1-0'
 
Οπότε, αν δω δοντάκι να λάμπει, το complaint form έχει φύγει σούμπιτο στην εταιρεία ( δεν είχε φούσκες ο καφές, το χαμόγελο δεν ήταν πειστικό, τα παγάκια δεν ήταν κρύα κλπ κλπ κλπ).

Καλή επιτυχία στο επόμενο στάδιο.
 
Ειμαι καλο παιδδδδιιιιιιι,οτι και να πεις θα σου πουν...ουσττττ,ουστ,ουστ!!!!!!

Αχουυ τοοοο μωλεε μου ευχηθηκες καλη επιτυχια αρααα οταν θες εχεις και τις καλες σου!!!! :) :) :)

Αα και οσο για τα διαμαντακια μου,ουδεν σχολιο!

Ειλικρινεια καλε μου, μεγαλος ασσος στο μανικι!
 
Ας μην μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Έχω πετάξει πάρα πολλές φορές και ποτέ δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Το θέμα είναι τι είναι πιο σημαντικό για εσένα: τα διαμαντάκια ή η καριέρα ως ιπτάμενη; Με το να παρουσιαστείς σε συνέντευξη ή με φωτογραφία με διαμαντάκια στους κυνόδοντες μειώνεις τις πιθανότητες να ασχοληθούν με τα πραγματικά σου προσόντα και τους οδηγείς στο να σχολιάσουν την (κάπως εκκεντρική για πλήρωμα καμπίνας) εμφάνισή σου.
 
Θελω να κανω μια ερώτηση.

Δηλαδή είναι τοσοοο κακο να εχει πχ μια κοπέλα διαμαντάκια στα δόντια ή σκουλαρίκι στο αυτι; Πιστεύω πως αυτά τα μπρακατζικαλα (πραγματα) που λεμε εδω στην Ήπειρο αναβαθμίζουν την αισθητική εμφάνιση της κοπέλας.
Αν κάποιος ιπτάμενος συνοδός φοράει μαρτιτσι ή κάποιο αλλο αντικείμενο πχ σκουλαρίκι πρέπει να το αφαιρεί κατα την συνέντευξη;
 
Ρε παιδια μην λεμε χαζα, και η αδερφη μου και οι φιλες μου που δουλευουν british δεν εχουν μονο απλα σκουλαρικια αλλα και τατουαζ! Τωρα εγω?! Που τα μονα που θα φαινονται θα ειναι τα διαμαντακια? Και των αυτιων μου?!
Αφου και στην συνεντευξη μου παν ολα καλα μονο τα "πολλα" να μην ειναι εμφανη! Ποιο πολυ μιλουσαμε για το "ωραιο" χρωμα των ματιων μου και το ποσσες ωρες γυμναζομαι.. Σε καποια στιγμη δεν μπορουσα με πιαναν τα γελια..ειδικα οταν μου ειπαν "λοιπον εχουμε και λεμε:διαμαντακι,χιουμορακι,γερμανακι,μονο γελαει=το πακετακι μας" ηταν 2ωρες φανταστικες! Πανω απο ολα ανθρωποι και ας λενε οτι θελουν οσοι κακολογουν μονιμως!
Ηθελα sauuudddiiaaaa αλλα δεν πειραζει!
 
Πάντως εγω συμφωνώ με την κοπέλα.
Τα βρίσκω πολυ σωστα αυτα που λεει.
 
Μελινακη":1uopxwzr said:
λοιπον εχουμε και λεμε:διαμαντακι,χιουμορακι,γερμανακι,μονο γελαει=το πακετακι μας
Αχ, τι ωραία!!!!!!!! Αυτό το πακετάκι ούτε για παιδικό σταθμό δεν κάνει...
Μελινακη":1uopxwzr said:
Ηθελα sauuudddiiaaaa αλλα δεν πειραζει!
Προσεχεεεεεεεεεεεεε τι εύχεσαι....
 
Top