Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μια πλήρης απάντηση, υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες, αν τις διαβάσεις θα δεις ότι πάνω-κάτω, όλοι και όλες, απαντάνε στις ίδιες ερωτήσεις, με τις ίδιες απαντήσεις. Δεν υπάρχουν αποκλίσεις στις απαντήσεις των ανθρώπων εδώ. Έχουν καλυφθεί όλα από μισθούς, μέχρι τατουάζ, συμβάσεις, κομμώσεις, ενδυματολογικές απόψεις, τα πάντα όλα είναι απαντημένα στις προηγούμενες σελίδες. Δεν είμαι ο σερίφης του φόρουμ, αλλά ΟΚ, τι να πω, είναι όλα γραμμένα.
 
Αγαπητή Ευγενία,
Αφού έρχεσαι κατ' ευθείαν στο ψητό, θα σού πω τί πρέπει να κάνεις: την επόμενη φορά που η Aegean προκηρύξει διαγωνισμό θά πάς στη συνέντευξη και θα τούς πείς αυτό πού θέλει κάθε εργοδότης να ακούσει: ότι σαν υποψηφία μπορείς να κάνεις καλά κάτι συγκεκριμένο, δηλαδή να πετάς στη γραμμή Αθηνών-Μόσχας και να κάνεις αναγγελίες στα Ρωσικά επειδή είναι η μητρική σου γλώσσα (native speaker).
Δεύτερον, εφόσον θές να μάθεις κι άλλες ξένες γλώσσες,η γνώμη μου από το αεροδρόμιο (προσωπικό εδάφους) είναι ότι είναι καλύτερα να μάθεις Γαλλικά για χάρη τών επιβατών τής Μέσης Ανατολής (Λιβανέζοι,Αιγύπτιοι) που σού λένε ότι μπορούν να μιλήσουν ή Γαλλικά ή Αραβικά. (Αν και υπάρχει παροικία Αιγυπτίων στο Μιλάνο πού μιλούν Ιταλικά και συνεχίζουν για Αλεξάνδρεια/ Κάιρο.) Πάντως τα Γερμανικά δεν θα σού χρειαστούν. Και μη χάνεις χρόνο με εκπαιδεύσεις.
 
Σας ευχαριστώ παρα πολυ για την απάντηση σας. Με βοήθησε πάρα πολύ! Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω τα γαλλικά. Θέλω να πάω σε ιεκ τουριστικών και το καλοκαίρι θα δουλέψω σε ξενοδοχείο Γιατί απο όσο γνωρίζω Αυτό μετράει στο επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω Γιατί έχεις να κάνεις με ανθρώπους.
 
καλησπέρα. Θέλω και σας ρωτήσω κάτι με τηβ σειρά μου. διάβασα σε όλες τις υπόλοιπες ερωτήσεις αλλα βλέπω πως οι απόψεις διίστανται.. Τα αγγλικά μου λογο Οικονομικών συνθηκών είναι μέτρια έχω ξεκινήσει βέβαια ταχυρυθμα και έχω ενα πολύ καλό επιπεδο και συνεχίζω.. Το ύψος μου ειναι 1.60 και τα κιλα μου 54 τα 212 τα φτανω. ήθελα να ρωτήσω υπάρχει πιθανότητα να απορριφθω λόγο ύψους?? πιστεύω πως είναι άδικο αν γίνει αυτό. μπορώ να αδυνατίσω να μαθω γλώσσες Αλλά δυστυχώς δε μπορώ να ψηλωσω. Έχω μήπως πιθανότητες?
 
Τα Αγγλικα σου πρεπει να είναι παρα πολύ καλα αν όχι αριστα, και καλο θα ηταν να γνωρίζεις καλα και άλλη μια γλωσσα. Οσο για το υψος νομιζω ζητανε 1,65 αλλα μπορει να σε δεχτουν και με 1.60, η γλωσσα όμως πολύ βασικο, ολες οι ορολογιες είναι στα Αγγλικα!
 
Ήθελα να ρωτήσω για την εκπαίδευση των ιπτάμενων συνοδών στους τύπους των αεροσκαφών. Με εκπαίδευση σε έναν τύπο με ποιά άλλα αεροσκάφη μπορούν να πετάξουν; Φαντάζομαι ότι τα Α319, Α320 και Α321 είναι ένα γκρουπ, μια εκπαίδευση; Με τα Boeing τι γίνεται;
 
Δεν θεωρείται ένας τύπος, θεωρούνται τρεις τύποι. Μπορεί να είναι ίδιας εταιρίας, αλλά έχουν κάποιες διάφορες μεταξύ τους. Σίγουρα όμως μεταξύ των εταιριών Boeing k airbus υπάρχουν αρκετές διάφορες όπως για παράδειγμα στις πόρτες όπου ανοίγουν με διάφορετικό τρόπο. Όπως κ να έχει κάθε πλήρωμα μπορεί να πετά μέχρι τρεις τύπους κ κάνει εκπαίδευση σε κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά.
 
Καλησπέρα.έστειλα βιογραφικο για πλακα σε αεροπορική εταιρεία και μου απάντησαν....
Δουλεύω υποδοχή σε κλαμπ,και δεν έχω ιδέα με τα του "αερα"!

Διάβασα λίγα πράγματα εδώ μεσα μα άκρη δεν βγάζω,και θέτω τι πρέπει να διαθέτει κάποια κοπέλα για μια θέση εργασίας? Πέρα από την άλφα εμφανιση? Και τους άριστους τρόπους?

Κάτι ακόμα....όντως πρέπει να είσαι πέτσι και κοκκαλο????
Γιατι εγώ αν και καλογυμνασμένη ειμαι "νταρντανακι"
Και με βάση ύψους στο 1,75.
 
Είδα ότι η Aer Lingus θα κανει recruitment day/s στην Αθήνα, στην Ιταλία και στην Ισπανία. Τα recruitment days έχουν ανατεθεί σε γραφείο. Πριν από αυτό είχε ξεκινήσει η ίδια η εταιρεία recruitment για το 2018. Δεδομένου ότι η Aer Lingus δεν είναι κανένας κολοσσός και οι θέσεις, θεωρητικά, θα καλύπτονται από Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, γιατί να κανουν recruitment στην Ευρώπη και συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία;
 
Γιατι τους αρεσουν τα φθηνα εργατικα χερια απ το νοτο
 
Top