Τα χρώματα της Aegean (livery)

  • Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: The Colors of Aegean

Ωραιο αλλα πιστευω προσωπικα οτι θα της τεριαζε αυτο το livery αν ειχε βαση καπου στην Καραϊβηκη και οχι στον Βενιζελο :D
 
Re: The Colors of Aegean

ειναι αλήθεια οτι θυμιζει λιγο την UZBEKISTAN AIRWAYS αλλα εμενα τα χρώματα μου φαινονται εκπληκτικα.. και θα ξεφευγαμε λιγο απο το σύνηθες ασπρο μπλε...η GALAXY δεν ειχε παρόμοια χρώματα?
 
Re: The Colors of Aegean

η Aegean καλο θα ηταν να 'παιξει' λιγακι με το livery και να προσφερει κατι λιγοτερο βαρετο. βεβαια ειναι πλεον αναγνωρισιμο (για τη χωρα μας μιλαμε παντα) και οικονομικο...αλλα αφορητα βαρετο!
 
Re: The Colors of Aegean

Συμφωνώ, δε θα έλεγα λίγο,αλλά πολύ βαρετό, ίσως και κουραστικό πλέον αυτό το χρώμα.
Με την αναβάθμιση του στόλου της, μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν και τα χρώματα, αν όχι εντελώς, να γίνει κάποια αισθητική αναβάθμιση. Μόνο ελληνική εταιρεία, δεν θυμίζει αυτό το χρώμα...
 
Re: The Colors of Aegean

alkosk":2f4y7gzm said:
Μόνο ελληνική εταιρεία, δεν θυμίζει αυτό το χρώμα...

Αχ αυτός ο ελληνισμός μας. Προσωπικά έχω βαρεθεί αυτή τη τ'άση προάσπισης της ελληνικότητας σε όλα τα μήκη κύματος. Θέλουμε επιβεβαίωση ότι είμαστε έλληνες?? Τι να πει και η Αυστρία που έβαψε μια ολοκληρη μηχανή τρένου , γαλανόλευκη!! (προς τιμήν της απόκτησης του Euro).
Χρειάζεται ανανέωση των χρωμάτων η aegean με την ευκαιρία και της άφιξης των 321! αλλά πρέπει να παραμείνουν τα βασικά σχέδιά της. Δεν θεωρώ σωστό να γίνει κάτι ριζικά διαφορετικό. Νομίζω ότι αν αλλάξουν τα χρώματα , θα αρχίσουν να μοβίζουν περισσότερο (θυμηθείτε με).
 
Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Έχω μια απορρία η οποία ναι μεν έχει απαντηθεί ξανά κάποια στιγμή εδώ στο φόρουμ, αλλά συνεχίζει να με παρεξενεύει.
Τι συμβαίνει με τις μύτες (συγχορέστε με για την μη χρήση της τεχνικής ορολογίας, αλλά δεν είμαι ειδήμων και μου διαφεύγει τώρα η σωστή έκφραση) στα αεροσκάφη της Aegean? Μέχρι τώρα το βλέπαμε σε πολλά Airbus να έχει αντικατασταθεί απο μια άσπρη, η οποία χτυπάει πολύ άσχημα στην όλη εικόνα. Πριν απο λίγο όμως εντόπισα το ίδιο θέαμα και στην φωτογραφία που ανέβασε ο NEOS AIR με το Boeing 737-400.

Ανάλογο φαινόμενο δεν έχω παρατηρήσει σε καμία άλλη εταιρία. Αν γνωρίζει κάποιος με ακρίβεια, ας με διαφωτίσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ
 
Re: The Colors of Aegean

Αυτό γίνεται πολύ συχνά σε όλες σχεδόν τις εταιρίες. Συνήθως ο λόγος είναι αντικατάσταση του radome λόγω φθοράς από bird strike με αποτέλεσμα να μπαίνει προσωρινά κάποιο ανταλλακτικό έως ότου βαφτεί - επισκευαστεί το κανονικό.
Πχ στην ΟΑ http://www.airpics.net/photo/SX-BEL-Air ... lines/8760

Έχει ξανασυζητηθεί και εδώ
Αφού έχει ξανα-απαντηθεί γιατί συνεχίζει να σε μπερδεύει; :rolleyes:
 
Re: The Colors of Aegean

Την προσκρουση πτηνών ως αιτιολόγηση την θυμάμαι μια χαρά. Αυτο που με παρεξενέυει είναι πόσο συχνό φαινόμενο μπορεί να είναι αυτό, ώστε τόσα πολλά αεροπλάνα της Αιγαίου να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Σε άλλη εταιρία δεν έχω παρατηρήσει τόσα "λαβωμένα" αεροσκάφη. Και απο την άλλη, γιατί τα ανταλλακτικά δεν βάφονται, ώστε να μην φαίνεται τόσο άσχετο και άσχημο;

Τα πρωταρχικά τμήματα μπορούν να επισκευσθούν; Και αν ναι, στον κατασκευαστή ή μπορεί αυτό να γίνει και απο κάποιο άλλο συνεργείο;
 
Top