Τα Νομικά Δικαιώματα σε Αεροπορικά Δυστυχήματα

SARIDAKIS VASILIS

First-Class-Member
Εγγραφή
29/04/2004
Μηνύματα
822
Likes
0
Περιοχή
Thessaloniki-Drama
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKV
YAHOO
vasilisminoan7@yahoo.com
Αμερικανική Νομική εταιρεία που ασχολείται με αεροπορικά ατυχήματα
Έχει σελίδα στα Ελληνικά και προτρέπει του συγγενής αυτών που σκοτώθηκαν στη συντριβή του αεροπλάνου της Helios να μάθουν τα νομικά τους δικαιώματα , τις αποζημιώσεις και τις υποχρεώσεις και νομικές ευθύνες της Helios Airways και της Boeing

Η Lieff Cabraser Heimann & Bernstein, LLP, ιδρύθηκε το 1972 και είναι μια εθνικής εμβέλειας εταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών με γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο , τη Νέα Υόρκη , το Νασβίλλ , το Μπέβερλι Χιλλς και την Ουάσιγκτον .
Η πρωτοποριακή δουλειά της Lieff Cabraser την έχει βοηθήσει να δημιουργήσει ένα προηγούμενο με το οποίο πολίτες εκτός ΗΠΑ μπόρεσαν να εγείρουν αξιώσεις από τα δικαστήρια των ΗΠΑ και να εισπράξουν σοβαρές αποζημιώσεις από Αμερικάνικες κατασκευάστριες εταιρίες , βασιζόμενοι σε αεροπορικά δυστυχήματα που συνέβησαν εκτός Ηνωμένων Πολιτειών , μεταξύ των οποίων και της Boeing Corporation. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες έχουμε εκπροσωπήσει στα δικαστήρια αφ ’ ενός άτομα που τραυματίστηκαν , αφ ’ ετέρου τις οικογένειες αυτών που σκοτώθηκαν σε αεροπορικές τραγωδίες . Η εκπροσώπησή μας περιλαμβάνει Αμερικανούς πολίτες αλλά και κατοίκους Ευρωπαϊκών και Ασιατικών χωρών σε σχέση με αεροπορικές δικαστικές υποθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο .

http://www.globalaviationlaw.com/accident-helios-greek.htm
 
Top