ταξιδι στο Λονδινο

Παιδιά θα ανέβω κι εγώ Λονδίνο αρχές Μαρτίου, θα ήθελα, χωρίς να ενοχλήσω την πορεία του thread, να κάνω μια ερώτηση: ανάμεσα σε Aegean, Olympic και BA ποια θα προτιμούσατε από πλευράς εξυπηρέτησης, αεροσκαφών κλπ; Χωρίς δηλαδή να κοιτάμε τιμές ή ff programs.... :) Ευχαριστώ πολύ!
 
Εαν σε ενδιαφερη το φαγητο μεσα στο αεροσκαφος τοτε Aegean η Olympic, για ολα τα αλλα British Airways χωρις δευτερη σκεψη!
 
BA, γιατί και το Τ5 είναι αξιοθέατο του Λονδίνου πλέον!
+ ότι σε βάζει στο κλίμα της Αγγλίας από το LGAV
 
Εαν θες να ταξιδέψεις με 767-300 τότε μόνο η ΒΑ..συμπαθητικό μενού και ταινία και φυσικά όπως είπε και ο συμφορουμίτης την εμπειρία του Τ5..Εάν θες ελληνικό φαί και Airbus ή Α3 με Α-321 ή ΟΑ με Α-320
 
Mania που έχουν κάποιοι με το συγκεκριμένο 767 της BA.Ντάξει γρήγορο είναι αλλα και πολύ παλιό.Από την εποχή τον δεινοσαύρων.Εγώ πιστεύω καλύτερα το 321 της Aegean αλλα .....και το T5{μονο η british το χρησιμοποιεί} είναι πειρασμός.
 
Έχω περίεργο πρόγραμμα. Από FRA για Λονδίνο και από εκεί ATH. Και γράφω Λονδίνο και όχι LHR γιατί έχω την πρόστυχη όσο και ενδιαφέρουσα ιδέα να χτυπήσω εισιτήριο από FRA για City, έτσι για να το δω γιατί ακούω ότι το approach είναι φανταστικό - και άλλωστε δε θα ξαναέχω σύντομα ευκαιρία για κάτι τέτοιο! :laola:

Οπότε σκέφτομαι μετά να έρθω με BA κι εγώ τελικά, κυρίως για το T5 αλλά και για το 767 που δεν είχα ποτέ την τιμή να δω (από μέσα :mrgreen:). Aegean δε θα προτιμούσα, για κάποιο λόγο μ'αρέσει περισσότερο στην τελευταία σειρά (μόνιμη κατοικία μου :D) του 320, παρά του 321. Άσε που δεν έχω πετάξει ποτέ εξωτερικό με OA και θα ήθελα να την δω. Αλλά όπως και να'χει.... Τ5 είναι αυτό :great:

Καμιά γνώμη για την ιδέα του City αλήθεια;
 
Το city είναι το μόνο αεροδρόμιο που με περίμενε η βαλίτσα και δεν την περίμενα εγώ ...όλος ο έλεγχος είχε πάρει γύρω στα 5 λεπτά. Μετά DLR και σύντομα είσαι στην πόλη (τσέκαρε όμως γιατί θυμάμαι είχαν κάτι έργα πριν κάτι βδομάδες).

markisios":3ha6qkfj said:
Mania που έχουν κάποιοι με το συγκεκριμένο 767 της BA.Ντάξει γρήγορο είναι αλλα και πολύ παλιό.Από την εποχή τον δεινοσαύρων.

Ισχύει για το Β767 της ΒΑ: είχα πετάξει μια φορά και η πτήση είχε καθυστερήσει κανένα 30 λεπτο γιατί προσπαθούσαν να φτιάξουν τον ήχο του IFE :shock:
 
menelaos":gfl8axbo said:
Καμιά γνώμη για την ιδέα του City αλήθεια;

Θα έλεγα να το προτιμήσεις, έτσι για την εμπειρία. Προσωπικά, έχω αναχωρήσει από το London City με BAe146-200 της Eurowings και η εμπειρία ήταν φοβερή με μια απίστευτη επιτάχυνση.
 
Το City οντως ειναι εμπειρια... Αν αποφασισεις να την ζησεις θα σου προτεινα να κοιταξεις και Swiss (μερικες πτησεις της απο Ζυριχη προσγειώνονται City)...ασε που εχουν και φτηνα τσιγαρα :D
 
Μενέλαε, σε βρίσκω εξαιρετικά πρόστυχο!

City και ξερό ψωμί. Και με τρόπο, βίντεο το approach και την προσγείωση :mrgreen: Kι εγώ το έχω απωθημένο αφού πέρσι δεν μου έκατσε (αν και ήμουν έτοιμος να κλείσω MAN-EDI-LCY :rolleyes: )

Επίσης, 767 και Τ5 και ξερό ψωμί! Σε 767 της ΒΑ είχα φροντίσει να μπώ πρίν καμμία 14ετία (πρέπει να ήταν φρέσκα τότε) και άξιζε όλη την αναμονή που είχα φάει, αν και η πτήση ήταν tiny, 25 λεπτά :evil:
 
Top