Τι σκεφτονται μερικοι screeners..

Hristos":238racu5 said:
- Bad Info: Serial Number/CN << Ειμαι υποχρεωμενος? Στο a.net που ειναι πιο αυστηρο και δεν το θετουνε σαν δικαιολογια...

λάθος...

απλός το a.net χρησιμοποί ένα αυτόματο σύστημα για τα στοιχεια του αεροπλάνου, βασικά το μονο που είναι ανάγκη είναι το νηολόγιο... olla τα υπόλοιπα φορτώνει η DB τις σελίδας

Και το jp.net έτσι λειτουργεί! Μόνο σε αεροσκάφη που δεν υπάρχουν καταχωρημένα πρέπει να τα γράψεις ο ίδιος σου.
 
george said:
Το κακό είναι ότι για να γνωρίσει ο κόσμος ότι στην Ελλάδα το planespotting ζει και βασιλεύει, χρειάζεται να στέλνουμε κάτι που και που...

...μόλις ανέφερες τον μοναδικό λόγο που εγώ προσωπικά ανεβάζω φωτογραφίες σε ξένη dbase.

Το a.net έχει ξεφύγει προ πολλού. Είναι μέχρι να πέσει το τσέσνα του Τσούι πάνω από το LAX. Τότε θα συνέλθουν :twisted:
Το pp.net γενικά έχει σωστές παρατηρήσεις στο screening αλλά ρε παιδί μου πολύ το παίζουν και αυτοί και ώρες ώρες είναι απαραδεκτοι:rolleyes:
Το jetphotos δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. :? Αν δεν κάνω λά8ος μου την έσπαγαν κάτι popάκια.
 
captainjumbo":2bxr2uss said:
Αν δεν κάνω λά8ος μου την έσπαγαν κάτι popάκια.

Οχι μονο εσενα! ;) Αλλα με τον ΦιΦι εχει ληξει το προβλημα! ;)
 
Καλά, με το anet δέν ασχολούμαι κάν. ΟΚ, ωραίες φωτό, αλλα πλέον είναι πιό εύκολο να περάσεις στον ΑΣΕΠ κ να διοριστείς, παρά να σου δεχτούν φωτό. Μια και μοναδική φωτό που έχω εκεί, την σκανάραμε καμιά ώρα με άλλον ένα φίλο, μεχρι να γίνει ΟΚ.

Όσον αφορά στο ppnet, ναι, είναι καραγκιοζάκια. Απορρίπτουν για γελοίους λόγους, και απορρίπτουν αεροπλάνα που δέν υπάρχουν στη βάση τους. (Μόλις μου απέρριψαν την Ντακότα στην Κατερίνη, γιατι δέν ήταν λέβελ/βέρτικαλ (taildragger είναι η Ντακότα, το ξέρουν????))
Άλλη φωτό που δέν ξαναείχαν ποτέ (773 TG new c/s), μου την είχαν απορρίψει για "νοτ σέντερντ" γιατι είχα το αεροπλάνο λίγο χαμηλά στο κάδρο, ωστε να μήν φάινονται κάτι τρακτέρ/καρότσια/κοντεϊνερ στο ΕλΓκάβ... Άσε που τα κλικς πάνε τζάμπα τελείως. ΑΜΑΝ, 737 Λουφτχάνσα στο Ντόρτμουντ, 8000 κλίκ αμέσως-αμέσως. Και αυτό που με εξοργίζει είναι οτι οι περισσότεροι απο τους σκρήνερς έπαιζαν με matchbox (ούτε κάν Herpa) όταν εγώ και πολλοί άλλοι που ξέρω τραβούσαμε φωτό...

Αλλα, όπως έχει ήδη ειπωθεί, ανεβάζουμε καμιά που κ που για να φάινεται οτι ζούμε.
 
seven4seven":3vu2s5su said:
ΑΜΑΝ, 737 Λουφτχάνσα στο Ντόρτμουντ, 8000 κλίκ αμέσως-αμέσως.
Γιατί αυτή η φωτογραφία είναι στανταρ από έναν από τους screeners (όποιος είναι ψαγμένος ... ξέρει ποιον μαλ@@@@ εννοώ) ;)

ΥΓ. Παρόλα αυτά ... λίγα λόγια για το Ντόρτμουντ, έτσι; ;)
 
Τελίκα, ιδιώς στο planepictures, εξαρτάται σε ποιόν screener θα πέσεις. Το πιό πρόσφατο που μου συνέβη, η συγκεκριμένη φωτογραφία έφαγε reject από το planepictures.net και μόλις σήμερα(μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες) έγινε δεκτη στο airliners.net :!:

http://www.airliners.net/open.file/1073827/L/
 
ansarigi":2pe6h0he said:
Τελίκα, ιδιώς στο planepictures, εξαρτάται σε ποιόν screener θα πέσεις.
Καλά αυτό είναι δεδομένο. Δεν υπάρχει κάποια ενιαία πολιτική. Το αποτέλεσμα είναι από τη μία να κόβονται πολύ καλές φωτογραφίες, και από την άλλη να έχουν γίνει δεκτές και αρκετές σαβούρες.

ansarigi":2pe6h0he said:
Το πιό πρόσφατο που μου συνέβη, η συγκεκριμένη φωτογραφία έφαγε reject από το planepictures.net και μόλις σήμερα(μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες) έγινε δεκτη στο airliners.net :!:
Να πω πάντως ότι μια δικαιολογία για τη συγκεκριμένη απόρριψη -που τη θεωρώ και σωστή- είναι ότι την ίδια ακριβώς φωτογραφία (από το ίδιο σημείο) είχε ανεβάσει και ο seven4seven. Δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βρίσκω 3-4 ίδιες φωτογραφίες του ίδιου αεροπλάνου, στο ίδιο αεροδρόμιο την ίδια μέρα, από 3 διαφορετικούς spotters. Άσχετο αν υπάρχουν τέτοια παραδείγματα στο pp.net, πιστεύω πως δεν προσθέτει κάτι στην database το να δέχονται όμοιες φωτογραφίες.
 
Το pp.net ξαναχτυπα! Ενω το a.net μου δεχτηκε αυτην την φωτο, ιδου η απορριψη απο το pp.net για την ιδια φωτο.. Τελικα οι κυριοι μαλλον κ***βαρανε εκει μεσα...

[ Reject ] not level/vertical ---> AirbusA340-642D-AIHD.jpg



Μαλλον τους ειναι ο φραχτης εκει πισω πολυ στραβος... :bash:
 
Παρα πολυ ωραια φωτο Μακεδονα :)

Εγω προσπα8εισα 1-2 φορες να στειλω ενα C130 landing ston 34 CFU αλλα με γειωσαν,αλλα για να λεμε και την αληθεια δεν ειναι ετσι τυχαια το νουμερο 1 site στο κοσμο με θεμα την αεροπλοια.Και οταν κατι απο χομπυ γινεται εππαγελμα τα πραματα αλλαζουν.Παντως εγω οτι ωραιο εχω,θα το ποσταρω εδω στο δικο μας album :)
 
Top