Τηλεφωνικό κέντρο aegean

aakunz":35s7kecb said:
Γνωρίζει κανένας αν στο 801-11-20000 καταγράφονται οι συνομιλίες και αν υπάρχει σχετική ενημέρωση εκ των προτέρων; Πολλές εταιρείες το κάνουν για "λόγους διασφάλισης ποιότητας και βελτίωσης παρεχόμενων υπηρεσιών".
Τις καταγράφουν. Έτσι τουλάχιστον λέει στην αρχή του τηλεφωνήματος.
 
τυχαια επιλογονται τα τηλεφωνηματα προς καταγραφη οπως και τυχαια επιλεγουν και οι προισταμενοι τα τηλεφωνα που "κρυφ"ακουνε μεσα σε αυτα τα πλαισια... δεν ειναι ολα
 
Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2010 δεν καταγράφονταν τα τηλεφωνήματα, αλλά επειδή δημιουργούνταν συχνά παρεξηγήσεις, έκτοτε υπάρχει καταγραφικό σε όλα τα τηλεφωνήματα για λόγους διασφάλισης ποιότητας. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται και στο ηχογραφημένο μήνυμα του τηλεφωνικού κέντρου.
 
hello! ''pssara'' και στην περιπτωση των αεροπορικών εταιρειών μπορεί να γίνει αυτο που πρότεινες με το super market , ευτυχως σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου με ποιά αεροπορική εταιρεία θα πετάς.....
όσο αναφορά την ηχογράφηση ο προιστάμενος δεν ακούει τις συνομιλίες ούτε κρυφακούει δεν έχει λόγω να κάνει κατι τέτοιο!μόνο όταν προκύψει κάτι ακούνε την συνομιλία για να δούν τι έχει υποθεί και ποιός έχει δίκιο έτσι λειτουργούν όλα τα τηλεφωνικά κέντρα!
 
Καλά τώρα μόλις ανακοινώθηκε και επίσημα η συγχώνευση και αν θέλεις psarra na βρεις άλλο supermarket για τα ψώνια σου, ΚΤΕΛ κηφισού και θα ξαναεκτιμήσεις τον παλιό καλό καιρό που άκουγες Χατζιδάκι...
 
Παιδιά μην ξεχνάτε οτι Α3 μόλις άλλαξε και σύστημα κρατήσεων και σύστημα M&B. Λογικό είναι να υπάρχει καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση. Όσο καλά και να έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό θέλει λίγο καιρό να πάρει τα πάνω του. Και τα συστηματάκια μην νομίζετε, θα βγάζουν και καμιά "παιδική αρρώστια".
 
@ evans A3 και λοιπούς Α3 : Δεν δέχομαι ότι θα λέμε "πάλι καλά ήτανε με την Aegean" μετά το μονοπώλιο που προσπαθούν να δημιουργήσουν. Πιστέυω ότι ο κόσμος πηγαίνει μπροστά και ελπίζω ότι και αυτοί θα πάνε κάποια στιγμή μπροστά.

@HATATH Δηλαδή διαδικασίες αναβάθμισεις λογισμικού δεν έχουν ? Το ITIL (http://en.wikipedia.org/wiki/Information_Technology_Infrastructure_Library) και το release management δεν τα έχουν ακούσει?
 
Συγνώμη για τη φόρτιση, αλλά είμαι στο τηλέφωνο και δε μπορώ να μιλήσω με την Aegean εδώ και πάνω από μία ώρα!!!! Έλεος παιδιά, δεν είπαμε ότι κάθονται οι υπάλληλοι!!! Είπαμε ότι δεν είναι αρκετοί! Και τέλος πάντων κάποια στιγμή οι άνθρωποι που δουλεύουν σε οποιοδήποτε support πρέπει να καταλάβουν ότι όταν ακούνε παράπονα και νεύρα αυτά δεν προορίζονται γι αυτούς αλλά για την εταιρία που εκπροσωπούν! Προφανώς αν κάποιος μπει σε προωπική επίθεση είναι απαράδεκτος, αλλά μην το πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο, γιατί έχω σιχαθεί να ακούω "και τι θες να κάνω εγώ ρε φίλε" από διάφορα support.

Πέραν αυτού, βασικότατο ερώτημα: υπάρχει οποιοδήποτε τηλέφωνο επικοινωνίας της Α3 που να λειτουργεί 24x7; Ή τέλος πάντων να λειτουργεί αυτή τη στιγμή; Το τμήμα κρατήσεων έχει κλείσει και όλα τα τηλέφωνα που έχουν στο site τους με πετάνε εκεί!!! :rant:
 
Επίσης να μην ξεχνάμε πως τα call center ονομάζονται τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, κρατήσεων ( κτλ ) και δεν είναι κέντρα ψυχοπαθολογικής υποστήριξης , ακρόασης νευρικών πολιτών ή ο,τι άλλο. Εκει καλούμε για να εξυπηρετηθούμε. Και μια συμβουλή , όποιος καλεί με νεύρα, ειρωνία, ύφος ( κτλ , που προφανώς είναι λόγω της εταιρίας ) έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να εξυπηρετηθεί στο χρόνο που θα εξυπηρετηθεί κάποιος ήρεμος και ευγενικός. Συμβουλή μόνο.
 
Σωστά, αλλά επαναλαμβάνω ότι όταν έχεις φτάσει στο αμήν με τη συμπεριφορά μιας εταιρίας επικοινωνείς και τους λες τα παράπονά σου! Και η επικοινωνία σου με την εταιρία γίνεται πάντα μέσω του call center - χωρίς να προσβάλεις βέβαια τον εργαζόμενο εκεί που φυσικά δε σου φταίει και σε τίποτα. Πλην όμως επαναλαμβάνω: δε γίνεται όποιος δουλεύει σε call center να μη μπορεί να ανεχτεί να ακούει παράπονα ή να τα παίρνει προσωπικά! Όταν το τμήμα κρατήσεων της Aegean έχει κάνει μια πατάτα και ας πούμε (ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ παράδειγμα) έχεις πάει στο αεροδρόμιο και σου λένε "δεν έχετε εισιτήριο", προφανώς θα είσαι έξαλλος και ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να μιλήσεις με το call center! Δε γίνεται ο υπάλληλος να πάρει τις παρατηρήσεις και τον εκνευρισμό προσωπικά γιατί προφανώς ΔΕΝ είναι εναντίον αυτού, αλλά της εταιρίας που ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.
 
Top