Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Σύντομα νέες αλλαγές στην Αegean.

Την πολιτική low cost θέλουν να συνεχίσουν και στις χειραποσκευές.

Σύντομα η ελαστικότητα που η υπήρχε από τους υπαλλήλους στα check in & gates θα σταματήσει.

Συγκεκριμένα :

1 χειραποσκευή ανά επιβάτη με συγκεκριμένο βάρος και σε συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε να χωρά στο sizer της Aegean.

Σε αντίθετη περίπτωση θα χρεώνουν τον επιβάτη στο gate (βλέπε EasyJet).

Coming Soon ...
 
Η νέα πολιτική ναύλων σίγουρα αυξάνει τον όγκο χειραποσκευών που μπαίνουν στην καμπίνα. Αυτός κάπως πρέπει να ελεγχθεί.
 
αθήνα-μαδρίτη 382 ευρώ για κράτηση απο σήμερα για τον μήνα Μάιο. αντίστοιχα για Παρίσι για να κλείσεις σήμερα αυριανή πτήση είναι κατα πολύ φθηνότερα. έλεος δλδ 6 μήνες πριν και έχει 382 χωρίς αποσκευή? τι γίνεται ρε παιδιά?
 
Πρώτα εμφανίζονται οι 'ακριβές' τιμές και μετά οι 'προσφορές', ειδικά τόσο 'μακριά'. Είναι το 'βλέποντας και προσαρμόζοντας', αν οι πληρότητες δεν ανεβαίνουν, αρχίζουν οι προσφορές.
 
παιδια θελω να ρωτησω τι γινεται σε περιπτωση που χειραποσκευη ξεπερναει τα 8 κιλα, ποια ειναι η χρεωση?? :cool:
 
Με το σύστημα της έξτρα χρέωσης των αποσκευών,τα εισιτήρια έχουν εκτιναχθεί στα ύψη...Τέτοια εποχή θα έπρεπε να είναι πιο λογικοί για να έχουν πελατεία...
 
doraki26":2ezn2ptf said:
... τι γινεται σε περιπτωση που χειραποσκευη ξεπερναει τα 8 κιλα, ποια ειναι η χρεωση?? :cool:
Αν δε σου επιτρέψουν να την πάρεις μέσα στην καμπίνα επιβατών θα πρέπει να την παραδώσεις στο check in ως κανονική αποσκευή.
Τις χρεώσεις, οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ 25€ και 45€, θα τις βρεις εδώ:
http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirof ... aposkeuon/
 
Τι γίνεται στην περίπτωση που η χειραποσκευή ζυγίζει 1-1,5 κιλά περισσότερο;Στα ταξίδια μου πλέον παίρνω την τσάντα με τα φωτογραφικά μου και τον Η/Υ.Οι διαστάσεις είναι 28.5Π x 11.5Β x 38.5Υ cm και το βάρος της περίπου στα 9-9,5κιλά.Έχω μέσα μηχανή,φακούς,φλας,και τον Η/Υ μου.Θα περάσει τον έλεγχο ή θα απαιτήσουν να παραδοθεί η τσάντα στο check in;Κάποιος είχε γράψει παλαιότερα ότι επιτρέπεται μια χειραποσκευή και ένα Η/Υ.Ισχύει ακόμα αυτό;
 
fotisc":avif31n0 said:
καλημέρα παιδιά, διαπιστώνω πως το εισιτήριο της αιγαίου για μαδρίτη είναι πάρα πολύ ακριβό σε σχέση με αλλουσ προορισμους της. συγκεκριμένα για ταξίδι απο τώρα για το μάιο μου βγάζει μια τιμή 282 ευρώ σε λαιτ θέση χωρίς αποσκευή και δήθεν επίσης βγάζει πως είναι η τελευταία θέση σε αυτή την τιμή. τι παίζει ρε παιδια η μαδρίτη?
ισχύει πως το βράδυ τα δίνουν πιο φθηνά? το κακό είνια πως δε βρίσκω αλλη εταιρεία για αυτόν τον προορισμό


Ψάξτο με ανταπόκριση, με vueling ή alitalia π.χ. αυτή την περίοδο έχει κάτι πολύ καλές προσφορές για μάιο η alitalia μέσω ρώμης.
 
ρε παιδιά είναι δυνατόν να το έχουνε 450 ευρώ για μαδρίτη από τώρα για τον μάιο? παλιά δεν είχαν τέτοιες τιμές ουτε για αυριανή πτήση. τα χω πάρει με την αιγαίου ειλικρινα. η vueling δε βολεύουν τα δρομολόγια της. επίσης κοιτάζω μόνο για επιστροφή απο μαδρίτη με αλιταλια και μου βγάζει 550 ευρώ μόνο για το μαδρίτη αθηνα, ενώ για αλε ρετουρ το έχουν 200. χαχαχα
 
Top