Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Κάνε ένα κόπο και γράψε τους αυτά που σου λέμε εμείς. Δε μπορούμε μια ζωή να λέμε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούνε.
 
aakunz κάτι έχω μάθει εδώ στο φόρουμ από όλους εσάς,για αυτό το λόγο τους έγραψα.
Εκεί δεν είμαι συνήγορος ποιος και ποτέ θα το διαβάσει, ενώ εδώ γνωρίζω ότι σίγουρα πολλοί από την εταιρία θα το διαβάσουν.Την ίδια στιγμή έχω και κάποιες συμβουλές από σας που είστε ιδικοί σε αυτά τα θέματα . :great:

Αν εννοείς τους ρωσους εκεί έτσι κι άλλως τους γράφω πολλά.Την εταιρεία την υποστηρίζω σαν να είναι δικιά μου.Νομίζουν ότι είμαι εκπρόσωπος της εταιρείας ,απλώς πάντα τους γράφω ότι δεν έχω καμιά σχέση .
 
Μνημονιακή πολιτική και για την Α3, αφού με τόσες προσφορές στα δρομολόγια εσωτερικού, κάπως πρέπει να βρεθούν "ισοδύναμα" να καλύψει τη χασούρα.

Αυξάνεται ακόμη κατά 1 ευρώ (στα 18 από τα 17) η αποσκευή στα domestic, ενώ η αγορά στο αεροδρόμιο αυξάνεται κατά 5 ευρώ (στα 35 πλέον από 30).

http://en.aegeanair.com/travel-informat ... allowance/

Να θυμίσουμε πως η τελευταία αύξηση είχε γίνει το Φλεβάρη.
 
Εμπροσθοβαρή μέτρα... Τι να πείς, σημάδια των καιρών...
 
Θα πέσει πολύ κλάμα φέτος...βλέπω να βγάζουν και το χειμώνα προσφορές αλα capital controls μπάς και ταξιδέψει κανείς :twisted:
 
Ψάχνοντας για πτήσεις ATH-SKG τον Σεπτέμβριο βλέπω κι άλλα «ισοδύναμα»:

- αύξηση στα ναύλα (εκτός από τον πιο φθηνό των 42,64 Ευρώ)
- αύξηση στη Business Class (13 Ευρώ), ή μήπως εδώ πληρώνουμε και φόρο πολυτέλειας
- κατά την περίοδο της Διεθνούς Έκθεσης η τιμή αρχίζει από 54,64 Ευρώ (σε όλες τις πτήσεις)

Δηλ., όποιος δεν μπορεί να κλείσει εβδομάδες πριν από την πτήση ή/ και να εκμεταλλεύεται κάποια προσφορά θα πληρώσει περισσότερο…
 
Δεν ξέρω αν αυτή είναι η δικαιολογία αλλά μήπως φταίει η αύξηση του φπα σε 23%;
 
Θα ταξιδέψω για την όμορφη Μυτιλήνη στις 28 Σεπτέμβρι και η πτήση που θα πάρω σήμερα ειναι στα 69 ευρώ, υπάρχει περίπτωση η τιμή να παει κάτω ή να το κλείσω και τέλος.
 
Στο site της aegean, αφού επιλέξεις την πτήση σου, αν κάνεις expand πατώντας το βελάκι στα δεξιά της οθόνης, θα σου γράψει το booking class. Αν είναι P 99% δεν θα κατέβει.

Γενικά, εκτός και αν δεις πολύ "μεγάλα"(ακριβά) booking classes (πχ Υ,M,B,L,W) τότε η τιμή συνήθως προς τα πάνω πάει μόνο.
Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να υπάρξει προσφορά aegean στις επόμενες μέρες, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς. Αλλά και να υπάρξει, για πτήσεις τόσο στα σύντομα θα πάρεις 20% έκπτωση στο base fare , δλδ 2-3-4 ευρώ έκπτωση.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το εισητήριο
 
Top