Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

  • Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ο Γ. Καρακαδάς σε συνέντευξή του (δεν ξέρω πότε έγινε) μιλά για τις χρεώσεις - τέλη των αεροδρομίων οι οποίες, όπως υποστηρίζει, τις περισσότερες φορές είναι μεγαλύτερες απο το ποσό που πληρώνει ο επιβάτης για την πτήση.

Γ. Καρακαδάς: «Ο επιβάτης πληρώνει για να πάει στο αεροδρόμιο και όχι για να πετάξει!»
http://www.capital.gr/capitaltv/player.aspx?id=963&hd=0
 
Kiwi Jumbo":3duca5qh said:
Η ΟΑ δεν βγάζει προσφορές του στιλ 50.000 θέσεις, απλά κάθε σαββατοκύριακο βγάζει φτηνά εισιτήρια για διαφόρους προορισμούς σε Ελλάδα και λοιποί Ευρώπη σε προορισμούς που αλλάζουν κάθε φορά, έχω κλείσει και εγώ από Λονδίνο 2 φορές με 135 ευρώ. Μέχρι στιγμής καλά πάει, να δούμε τι άλλο θα γίνει μελλοντικά…. Και πράγματα ο επίναυλος καύσιμου προστίθεται στο τελευταίο στάδιο της κράτησης…

Καλή ιδέα αυτά τα weekend deals μια και υπήρχε όντως κενό στην Ελληνική αγορά, μια και η ΑΕ βλέπει αλλιώς το θέμα προσφορές. Άμα συνέχιζαν και για Λονδίνο που έχει ένα κάρο Έλληνες φοιτητές καλά θα ήταν...
 
Καλά τα λέει ο κ.Καρακαδάς.Όσες φορές έχω κλείσει εισιτήριο εσωτερικού οι φόροι αεροδρομίου είναι υψηλότεροι από το νάυλο της εταιρίας.Αλλά αυτό συμβαίνει δέκα χρόνια τώρα με τον AIA.
Είναι αδιανόητο και το χουμε ξαναπεί από δω για μια πτήση εσωτερικού που αναχωρεί από Αθήνα οι φόροι αεροδρομίου για απλή μετάβαση να ναι 30,64 ευρώ και χωρίς να περιλαμβάνεται το επισφάλιστρο που για την Ολυμπιακή είναι 4 ευρώ. Όταν ξεκινάμε από αυτήν την αφετηρία τι σόι προσφορές μπορούν να κάνουν και οι αεροπορικές;
 
Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος όμιλος εντάσσει την υπερβολή στο πλαίσιο των επικοινωνιακών του τεχνασμάτων. Επειδή λοιπόν πολλοί από μας δεν πιστεύουμε πλέον σε "πάρτυ που τελείωσαν", "Ολυμπιακές Ωνάσηδων", διαγωνισμούς στολών και λογοτύπων με μπλε και πράσινους κύκλους, κρατάμε μία απόσταση από το πάρτυ δηλώσεων εντυπωσιασμού, που κατά πως δείχνουν τα πράγματα, συνεχίζεται.

Σσ: οι φόροι αεροδρομίων είναι ίδιοι, είτε πληρώνεις €16 ναύλο είτε €136, που φαίνεται πως θα φορεθεί πολύ και από τους δύο "ανταγωνιστές'' και στις φετινές πασχαλινές και καλοκαιρινές "αρπαχτές".
 
Και βέβαια συνεχίζεται το πάρτυ, και μάλιστα από τον τρόπο που συνεχίζεται, φαίνεται ότι μας θεωρούν τουλάχιστον, διανοητικά ανάπηρους :evil:
Ξαφνικά, μετά από 16 μήνες, ανακαλύπτουν μερικοί, ότι το ΑΙΑ, έχει ακριβούς φόρους. Μάλιστα....Να υποθέσω ότι πριν δαπανήσουν 150 μύρια, δεν το είχαν ψάξει, και το ανακάλυψαν τώρα ??
Βέβαια, υπάρχει ελαφρυντικό. Αυτοί που τα λένε έχουν τόση σχέση με τις αερομεταφορές, όση σχέση έχουν με την πληροφορική.
 
H Olympic Air (an ERAA Silver Award) διακόπτει από αύριο τη διάθεση εισιτηρίων προσφοράς (T και U class) σε επιλεγμένους προορισμούς εσωτερικού. Συγκεκριμένα, δε θα διατίθενται οι ανωτέρω ναύλοι στις πτήσεις από Αθήνα προς Σύρο, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Καβάλα, Λήμνο και Ιωάννινα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανωτέρω προορισμοί δεν εξυπηρετούνται από ανταγωνίστριες (sic) εταιρείες.




Olympic Air, οι ναύλοι ψηλά!
 
Μπράβο! :great: Εύγε! :great:

Εντός του φόρουμ, παραμένω κόσμιος.
 
Αυτό το έκαναν κι οι Ολυμπιακές Αερογραμμές. Επιστροφή στις ρίζες;
 
Μέσω του λογαριασμού facebook πάντως η εταιρεία διαψεύδει τη παραπάνω πληροφορία.
 
Η εταιρεία αναφέρει στο facebook πως δε διακόπτονται οι weekendair προσφορές (μη χ**ω) και οι περιστασιακοί ναύλοι προσφοράς (12 ευρώ + φόροι κτλ).

Εδώ μιλάμε για τους απλούς καθημερινούς φθηνούς ναύλους T, U (28 ευρώ και 44 ευρώ αντίστοιχα).

Στους παραπάνω προορισμούς οι ναύλοι ξεκινάνε πλέον από 52 ευρώ (XPROMO). Σαν τον παλιό καλό καιρό που η πΟΑ δεν είχε φθηνότερους.
 
Top