To Αγιο Φως δεν θα φτάσει με ΟΑ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Aκου να δεις ρε..είναι δυνατόν να ματζιρεύονται να νοικιάσουν αεροπλάνο για αυτό το τοσο σημαντικό γεγονός..τι μιζέρια είναι αυτή :wall:
 
Και τόσα λεφτά που θα δώσουν πολλά είναι. Δε χρειάζεται να πάει η κάθε κατίνα τις τοπικής αυτοδιοικήσης μέχρι εκεί για να βγει φωτογραφίες και να πουλήσει μούρη.
 
Ειναι μεγάλη τιμή, οπως και να έχει, για οποιονδήποτε μεταφέρει ένα σύμβολο της Ελληνικής Εκκλησίας.
 
ποιο σύμβολο ελληνικής Ορθοδοξίας?
όλη η φάση για τη δημοσιότητα και τη μούρη γίνεται.
όλοι οι βουλευτές κάθονται στη σκάλα του α/φους και φωτογραφίζονται παρέα με τον κλήρο και το "άγιο" φως...

btw διάβασα ότι με την ΟΑ η μεταφορά κόστιζε 50-60.000 ευρώ, ενώ με το κυβερνητικό αεροσκάφος μόλις 10.000
να και κάτι καλό
 
Καλα, την άλλη γελοιότητα να στήνεται το άγημα και να κάνει παρουσιάστε στη... φλόγα, σε ποια αλλη ειδωλολατρική τριτοκοσμική χωρα/θρησκεία το έχουμε συναντήσει;

Επιπλέον, γιατι πρέπει να πληρώνει το Δημόσιο για να έρχεται μια... φλόγα στους ναούς? Νόμιζα ότι αυτά είναι εκκλησιαστικά θέματα και θέματα πίστης, θα έπρεπε η Εκκλησία να τα φροντίζει. Δεν θα έπρεπε να παρέχει στους πιστούς της το αγιο (λέμε τώρα) φως, αντί να στέλνονται αεροπλάνα και η ΟΑ να τροποποιεί τα προγραμματισμένα εσωτερικά δρομολόγιά της ώστε να πάει σε κάθε πόλη η φλογα?

Τέλος, και σημαντικότερο, με προσβάλλει ως πολίτη να στέλνεται το αεροσκάφος του αρχηγού της κυβέρνησης για να μεταφερθεί ένα σύμβολο λατρείας. Οπως και όλο το καταστασάκι με το σφιχταγκάλιαμα κράτους-εκκλησίας. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
 
Χωρίς να θέλω να χαλάσω την συζήτηση.

Ας κοιτάξουμε πρώτα πως θα περιορίσουμε τα ταξίδια Business Class - Senior Presidential Suite - Limousine των υπουργών και βουλευτών + γυναικών (φιλενάδων) για ψίλου πήδημα στις Ευρωπαικές πρωτεύουσες και μετά συζητάμε για το Άγιο φώς ή την Ολυμπιακή φλόγα.
 
Σάββας":3k0bi03t said:
Ειναι μεγάλη τιμή, οπως και να έχει, για οποιονδήποτε μεταφέρει ένα σύμβολο της Ελληνικής Εκκλησίας.


Ποιά είναι η "Ελληνική Εκκλησία"??? Γιατί αν εννοείς τη χριστιανική κάτι μπέρδεψες φίλε... Κάντο καλύτερα η "Εβραϊκή Εκκλησία" και άσε την Ελλάδα ήσυχη. Και έλεος μ'αυτό το "Άγιο Φως" κάθε χρόνο από το Ισραήλ..
 
..καί έλεος πιά φίλε mimithem μ'αυτή την "ενόχλησή" σου μέ ο,τιδήποτε έχει σχέση μέ το Ισραήλ και τούς Εβραίους.

Γιά το πανηγύρι που γίνεται μέ την "Ολυμπιακή Φλόγα" καί που κοστίζει πολύ περισσότερο,δέν σέ είδα να λές κάτι.

ΥΓ 1.Η Χριστιανική Εκκλησία/θρησκεία δέν είναι το ίδιο μέ την Εβραϊκή.

ΥΓ 2.Μήν αρχίσης τά γνωστά "τροπάρια" περί Παλαιστινίων κλπ,γιατί υπάρχουν καί Θιβετιανοί,καί Ανατολικο-Τιμοριανοί,καί Τσετσένοι καί Νταρφουριανοί γιά τους οποίους η παγκόσμια κοινότητα (καί ειδικώτερα η Ελληνική "κοινή γνώμη") κάνει μόκο και τουμπεκί,αφού ώς γνωστόν εκεί δέν εμπλέκονται οι προσφιλείς σέ όλους αποδιοπομπαίοι τράγοι aka Εβραίοι,αλλά οι σεβαστές παγκόσμιες δυνάμεις Κίνα,Ινδία,Ρωσία κλπ....

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σέ όλους σας.
 
Φίλε hastaroth σέβομαι τα λεγόμενά σου. Άλλωστε το θέμα "θρησκεία" χωράει μεγάλη συζήτηση και δεν είναι επί του θέματος. Το πρόβλημα με το Ισραήλ το θέτω πάλι θρησκευτικά και όχι φυλετικά. Νά'στε καλά και του χρόνου με υγεία.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top