Turkish Airlines στην Ελλάδα

Aν μπορεί καποιος ας μου θυμίσει γιατι η Τουρκία δεν θα αλλάξει τη θερινή ώρα φέτος και θαχουμε μια ώρα διαφορα...δεν εχουν εκλογές τωρα.. :?
 
Υποτίθεται, ότι το κάνουν επειδή πιστεύουν, ότι αν παραμείνουν στη «θερινή ώρα GMT+3» θα υπάρχει περισσότερο φως στις εργάσιμες ώρες (που στην Τουρκία εργάζονται συνήθως μέχρι αργά). Η μόνιμη θερινή ώρα θα ισχύει και στην Κατεχόμενη Κύπρο, με αποτέλεσμα το νησί (για να μην πω, η ίδια η Λευκωσία) να ανήκει σε δύο διαφορετικές ζώνες, κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
 
Καλησπερα στη ταξιδιωτικη παρεα!
Εκανα κρατηση για SKG-MAN via IST μεσω ταξιδιωτικου γραφειου και ενω μου εμφανιζε ενιαιο δρομολογιο το γραφειο μου εκανε δυο διαφορετικες κρατησεις για SKG-IST και IST-MAN. Θα υπαρχει λετε καποιο θεμα με τις βαλιτσες;

Επίσης το δωρεαν τσεκ ιν πότε ανοιγει; 24 ή 48 ωρες πριν τη πτηση; Για να διαλεξω καμια παραθυρατη θεση. Δεν θελω να πληρωσω απο τωρα για θεση...

Thanks guys για τις απαντησεις σας!
 
Θέση μπορείς να επιλέξεις και πριν ανοίξει το check in. Αν θυμάμαι καλά, τις ανοίγει όλες γύρω στις 100 ημέρες πριν την πτήση

https://www.turkishairlines.com/en-us/a ... index.html
 
Απο το μεγαλο Σαββατο και καθε Σαββατο θα γινεται κατι κουλό, η Turkish θα ενωνει την Θεσσαλονικη με Πορτογαλια...μεσω Κωνσταντινούπολης.

Με ένα εξάωρο ταξίδι που θα ξεκινά στις 09.30 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και από την Κωνσταντινούπολη θα καταλήγει στις 15.30 στο Πόρτο, ενω η επιστροφη θα γινεται μεσω Λισαβωνας με την πτήση να κατευθύνεται προς Κωνσταντινούπολη και μια δεύτερη πτήση θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Δηλαδη ουσιαστικα μιλαμε για
Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη,
Κωνσταντινούπολη -πορτο.
Κ επιστροφή...
Πορτο- Λισσαβώνα
Λισσαβώνα -Κωνσταντινούπολη.
Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη.
Δεν τον λες άνετο ,εύκολο κ σε καμία περίπτωση φτηνό.
Ομιχλωδες το μελλον του....
 
Υπάρχει το παρακάτω δημοσίευμα.


Εγώ από ότι κατάλαβα τις υπάρχουσες πτήσεις χρησιμοποιούν. Δεν υπάρχει δηλαδή αεροπλάνο SKG - OPO απευθείας.
 
Εντάξει, δεν είναι και καμία συγκλονιστική είδηση το ότι μπορείς να πας από τη Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο μέσω Κωνσταντινούπολης (αρκεί να μη χιονίζει). Για τη επίσης εφικτή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Ulaanbaatar (κάθε Δευτέρα και Σάββατο), ας πούμε, δεν έκαναν κανένα δημοσίευμα.
 
Βρε σε όλο τον κόσμο πας μέσω Κωνσταντινούπολης, οι Τούρκοι πετάνε κυριολεκτικά παντού, και οι δύο καθημερινές πτήσεις πρωί βράδυ βολεύουν πολύ.
 
Υπάρχει το παρακάτω δημοσίευμα.


Εγώ από ότι κατάλαβα τις υπάρχουσες πτήσεις χρησιμοποιούν. Δεν υπάρχει δηλαδή αεροπλάνο SKG - OPO απευθείας.

Με μια πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο ελπίζω να έχουν μεριμνήσει να κατεβάζουν LGTS κάνα Α350 ή έστω B787. Λογικό ή μπαααα;:bash:
 
Top