Υπάρχουν ακόμα αεροπόροι

  • Thread starter TOGA
  • Ημερομηνία δημιουργίας

TOGA

Economy-Class-Member
Εγγραφή
12/07/2006
Μηνύματα
235
Likes
55
Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται (και στον αεροπορικό τομέα) από υλισμό με μόνο στόχο το κέρδος, υπάρχουν ακόμα αεροπόροι, αντάξιοι των αδερφών Wright, της Amelia Earhart, του Charles A. Lindbergh.

Μερικοί ίσως ξέρετε ήδη την ιστορία (τα γεγονότα της οποίας συνέβησαν το 2005), θα την αναφέρω όμως για όσους δεν το ξέρουν.

Η Δανή καλλιτέχνιδα Simone Aaberg Kærn διαβάζει σε μια εφημερίδα για μια νεαρή κοπέλα από το Αφγανιστάν της οποίας το όνειρο είναι να γίνει πιλότος. Όντας πιλότος η ίδια, η Simone ταυτίζεται με την κοπέλα και αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Αγοράζει ένα αεροπλάνο - αν και το μόνο που μπορεί να αγοράσει είναι Piper-Colt 40 ετών - και ξεκινά το ταξίδι των 6000 χλμ. ως την Kabul. Όταν φτάνει τελικά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, ο Αμερικανικός στρατός της αρνείται την είσοδο, αλλά η Simone δεν σκοπεύει να παρατήσει την μάχη για την ελευθερία των ουρανών.

http://www.youtube.com/watch?v=W_YaQ0r-ErY
 
A

Anonymous

Guest
Πριν μερικές μέρες κάποιος φίλος μου από το Βέλγιο μου διηγήθηκε μία ιστορία με μία Βελγίδα αεροπόρο που μου έλεγε ότι είναι γενικά αδικημένη από την ιστορία.
Ας αφιερώσουμε στην Ελέν Ντυτριέ αυτό το πόστ... ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/H%C3%A9l%C3%A8ne_Dutrieu
 
Top