Υπερατλαντικά από SKG

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ας μπει στην εξίσωση μαζί με όλα τα υπόλοιπα σημεία που ανέφερα νωρίτερα και ο παράγοντας απόσταση. ΟΛΕΣ οι πόλεις που προαναφέρθησαν είναι εως και 1.5-2 ώρες πιο κοντά στην Αμερική απο την Θεσσαλονίκη. Ειδικά δε για Πόρτο πχ, το αεροπλάνο έχει πάει και έχει γυρίσει Πορτογαλία ενω για την Θεσσαλονίκη θέλει επιπλέον 6 με 8 ώρες για μετάβαση και επιστροφή.
Αυτά όσον αφορά την πιθανότητα να δοκίμαζε κάποια στιγμή Αμερικανική εταιρεία για να επιχειρήσει κάτι.

Όσον αφορά το με ποιές πόλεις μπορεί να συγκριθεί, τότε ίσως μόνο με Πόρτο, Ντουμπρόβνικ, Κρακοβία, Νάπολη. Δεν είναι πρωτεύουσες, κάθε μία έχει τουριστικό / πολιτιστικό υπόβαθρο και τίποτα παραπάνω το πολύ ιδιαίτερο απο οικονομική ή άλλη άποψη.
 
Όσον αφορά το με ποιές πόλεις μπορεί να συγκριθεί, τότε ίσως.. Νάπολη.
Η Νάπολη έχει πάνω από 3 εκατομμύρια πληθυσμό (ευρύτερη αστική & ημιαστική περιοχή), και στρατηγείο NATO που υπηρετούν αρκετοί ξένοι. Και πάλι το αεροδρόμιο της είναι μίζερο.
 
Πότε είπαμε ότι έχουμε εκλογές, κυρία Πατουλίδου μου;
 
Επάγγελμα: Φιδέμπορας. Ελα κυρία, άπλωσε και εσύ την πραμάτεια σου :mad:
Αντε να δω τι θα καταλάβεις
 
Σε άλλα νέα σήμερα....

(Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικωστας) Γνωστοποίησε ότι σε επαφές που θα έχει σύντομα θα προωθήσει την προοπτική της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της πόλης με τις ΗΠΑ. «Σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω στην Αμερική και σε συναντήσεις που θα έχω εκεί, θα θέσω και πάλι το ζήτημα της απευθείας σύνδεσης του αεροδρομίου Μακεδονία, με αεροδρόμια στις ΗΠΑ», υπογράμμισε.

 
Τα ίδια και τα ίδια από τον περιφερειάρχη, εδώ η είδηση από το 2022 που πάλι πήγε να ζητήσει σύνδεση, αλλά τελικά η σημαντικότερη επίσκεψή του ήταν στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου. Πιθανότατα και στις ταβέρνες της Αστόρια.
Screenshot 2024-03-28 at 18.54.42.png
 
Σταμάτησα να διαβάζω στο «Αντιπεριφερειάρχης».
 
προβλέπω πρώτα υπερατλαντικά στο Ηράκλειο και μετά στην Θεσσαλονίκη...
 
Top