Υποτροφιες Πιλοτων Aegean

Νομίζω πώς τα χρόνια που είσαι υποχρεωμένος να μείνεις στην εταιρεία δεν έχουν να κάνουν με τα 25.000, αλλά με τα υπόλοιπα που βάζει η εταιρεία

Καλησπέρα , θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για το πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης πιλότων που προσφέρει η aegean , αν γίνεται να μου απαντήσει κάποιος/α που έλαβε μέρος παλαιότερα στο πρόγραμμα , ή κάποιος/α που να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Αρχικά, θα ήθελα να ρωτήσω ποσά χρόνια είναι υποχρεωμένος (με βάση το συμβόλαιο) ο υποψήφιος (πλέον εκπαιδευόμενος) να παραμείνει στην aegean , αφού τελειώσει η εκπαίδευση , και εάν ο χρόνος αυτός εξαρτάται απο το εαν ο υποψήφιος πληρώσει απευθείας ή με δάνειο, τις 25000 που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής , ή απο κάποιο άλλο παράγοντα.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω εάν γίνονται απορρίψεις αιτημάτων (λόγω π.χ αδύναμου/κακού βιογραφικού, χαμηλού βαθμού απολυτηρίου) ή αν όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη και αξιολόγηση ανεξαρτήτος των λόγων που ανέφερα προηγουμένως.
Και τέλος, εάν κάποιος δέν έχει πτυχίο πανεπιστημίου , ή στην περίπτωση που κάποιος είναι φοιτητής πανεπιστημίου , αξίζει να κάνει άιτηση;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα και καλή χρονιά από εμένα, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ποια χρόνια λήγει το τριετές πρόγραμμα των υποτροφιών; Όπως επίσης αν μετά από αυτό το πρόγραμμα υπάρξει σύντομα και άλλο; ευχαριστώ

Υπαρχει καποιος που να περασε φετος απο επιλογη για τις "υποτροφιες" να μας δωσει μερικες πληροφοριες για την εμπειρια?