Η STAR 1 στη Θεσσαλονίκη

Εδώ όλες οι πληροφορίες, ερωτήσεις & φήμες για τις ξένες αεροπορικές εταιρείες που έρχονται σε Ελλάδα και Κύπρο
jetfly2008
Low-Cost-Class
Low-Cost-Class
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 12 Ιουν 2008, 10:28
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code): LGTS
x 1

Η STAR 1 στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό jetfly2008 » 22 Ιούλ 2009, 16:39

Δύο ακόμα αεροπορικές εταιρείες επιλέγουν την Swissport Hellas
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Η Swissport Hellas ανακοινώνει δύο νέες συνεργασίες με τις αεροπορικές εταιρείες Wizz και Star 1. Οι δύο νέοι αερομεταφορείς ξεκίνησαν από την 1η Ιουλίου και στην Ελλάδα τη συνεργασίας τους με τη Swissport καθώς της ανέθεσαν τη συνολική παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης των επιβατών και των αεροσκαφών τους, στα 5 μεγάλα αεροδρόμια της χώρας.

Συγκεκριμένα, η ανερχόμενη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Star 1, με έδρα το αεροδρόμιο Vilnius της Λιθουανίας, ξεκίνησε πτήσεις μόλις τον προηγούμενο μήνα, πτήσεις προς την Τουρκία, την Αγγλία και την Ελλάδα με αεροσκάφη τύπου Β-737 και εκτελεί δρομολόγια, αρχικά προς Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης. Επιπλέον, η Wizz με συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο και ηγετική θέση στο χώρο των low-cost αεροπορικών εταιρειών κυρίως στο χώρο της ανατολικής Ευρώπης, επέλεξε τη Swissport για την εξυπηρέτηση των πτήσεων της με αεροσκάφη τύπου Α320, προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Ρόδο. Αναφερόμενος στις νέες συνεργασίες ο κ. Ιωάννης Ζέρμας, εμπορικός διευθυντής της Swissport Hellas, δήλωσε: "Η Swissport Hellas συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία υπογράφοντας δύο νέες συμβάσεις, με νέους και σταθερά αναπτυσσόμενους αερομεταφορείς. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους η Swissport Hellas έχει ξεκινήσει συνεργασίες με 8 νέες αεροπορικές εταιρείες, από διάφορες χώρες όπως είναι η Ρωσία, η Ουκρανία, η Λιθουανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά βεβαίως και με την ελληνική Athens Airways, που προσθέτει το τελευταίο τρίμηνο σταθερά ολοένα και περισσότερους προορισμούς στο εσωτερικό της χώρας.

Με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης που πλησιάζει το 15% για το 2009, σκοπός μας παραμένει πάντοτε πέραν της ανάπτυξης, και η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού σε όλο και περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια, ώστε να συνεισφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενίσχυση του, δοκιμαζόμενου από την παγκόσμια οικονομική κρίση, τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας".


Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο http://www.traveldailynews.gr την Τρίτη 21/7/09
0 x


Επιστροφή σε “Ξένες εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο!”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες