CHRISTOS55 έγραψε:Φίλε TASOS μιας όπως βλέπω έχεις σχέσεις και με την IATA η οποία κατά καιρούς μας δίνει στατιστικά στοιχεία, σε παρακαλώ να διαβάσεις ξανά το μήνυμά μου και να μην μου επιτίθεσαι. Εγώ έγραψα πως θα ήταν εγκυρότερο να μας γράψει κάποιος εργαζόμενος (έστω πρώην) στην εταιρεία την παρούσα κατάσταση και να μην αερολογούμε ή να υποθέτουμε. Εσύ το πήρες διαφορετικά. Θα μπορούσα να σου απαντήσω με ΠΜ αλλά επειδή με κατηγόρησες ότι κράζω συγκεκριμένη εταιρεία, σου λέω ότι και πάλι κάνεις λάθος. Ποτέ μου δεν έκραξα αλλά η γνώμη μου είναι διαφορετική από κάποιων άλλων και εκείνοι κράζουν εμένα. "Κοντός ψαλμός αλληλούια". Απλά γράφω την γνώμη μου (όπως κάνουμε όλοι μας άλλωστε) για μερικά θέματα που γνωρίζω και τις περισσότερες φορές με στοιχεία. Για τον συγκεκριμένο λόγο από τις 22/03 άνοιξα νέο θέμα που αφορά τις επιπτώσεις του κωρονοιού στις Ελληνικές εταιρείες αλλά πήγε στα σκουπίδια. Δηλαδή τους τελευταίους μήνες δεν έγινε καμία αλλαγή στις εταιρείες? Δεν μειώθηκε ο στόλος, πετάνε όλα τα α/φη, δεν έγιναν περικοπές δρομολογίων, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις, δεν έγιναν απολύσεις, δεν προβλέπονται απολύσεις, δεν μειώθηκαν ή δεν προβλέπετε μείωση μισθών, πάνε όλα καλά? Αν όλα είναι καλά τότε μπράβο στους Διοικούντες. Αν όμως έγινε κάτι από τα παραπάνω, τότε που είναι το πρόβλημα να το μάθουμε από την ποιο έγκυρη πηγή δηλαδή τους εργαζόμενους μιας και οι Διοικούντες δεν το πούνε ποτέ? Δηλαδή είναι κακό να μάθει κάποιος που ενδιαφέρετε να προσληφθεί σε κάποια εταιρεία ότι οι εργαζόμενοι εκεί δουλεύουν από χόμπι και δεν πληρώνονται?
Ρε συ Χρήστο ειναι σαν να έχεις τη μύγα με αυτα που μου λες
Αρχικα δεν σε εκραξα, εβαλα και emoticon στο τελος. Επίσης, για τη συγκεκριμένη εταιρεια που λες οτι σε κατηγορώ εγραψα για παραδειγμα. Οσο για τα υπολοιπα τα εχω γραψει τι πιστεύω . Τέλος να σε ενημερώσω οτι δουλευεα σε αεροπορικες εταιρείες και ήμουν και εγώ πικραμένος αλλά δε θα μιλήσω ποτέ άσχημα, δημόσια, για πρώην εργοδότες μου. Με καφέ και φίλους και πρωην συναδέλφους ναι εχω κράξει και είναι λογικό. Καταλαβαινεις πως το εννοω ..
Υ.γ Δεν σε κράζω, στα γράφω φιλικά
Γουστάρω το ξεκατινιασμα σ'αυτό το φορουμ.