airfan έγραψε:Μη ξεχνάμε οτι το αεροδρόμιο είναι κρατικό, τα έργα έγιναν με χρήματα του Δημοσίου και λειτουργεί με επίβλεψη της ΥΠΑ. Αν θέλουμε λοιπόν και υπάρχει βούληση, μπορούμε,..δεν χρειάζεται να τα ξεπουλήσουμε όλα πιά !!
δείτε τα ετήσια έσοδα των 14 που με την τρέχουσα σαιζον ξεπερνούν τα 600εκ
airfan έγραψε:Σε σχέση με τις 2 παραπάνω αναρτήσεις θα ήθελα να τονίσω ότι τα "ξεπούλημενα"αεροδρόμια δόθηκαν όχι επειδή σε αυτά είχαν κακούς υπαλλήλους της ΥΠΑ, αλλά λόγω της άρνησης (όχι αδυναμίας) των πολιτικών προϊσταμένων να προχωρήσουν τις αναγκαίες αναβαθμίσεις.. Δεν ειναι βεβαια του παρόντος αλλά σε γειτονικό με τα Γιάννενα αεροδρόμιο. υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με τις τουαλέτες..όχι καθαρισμός γιατί και τότε υπήρχε ιδιωτικό συνεργείο , αλλά με τη συντήρηση τους που έφτασαν να είναι χαλασμένες οι περισσότερες....δεν είχε όμως ούτε έναν υδραυλικό για πάνω από 10 χρονια με άρνηση της ηγεσίας και βουλευτών να προσληφθεί έστω και ένας.. αποτέλεσμα να πουληθεί.. όσον αφορά τα 1,4δις δείτε τα ετήσια έσοδα των 14 που με την τρέχουσα σαιζον ξεπερνούν τα 600εκ και δείτε τι χάνει το δημόσιο για τα επόμενα 47 χρονια
mrk έγραψε:δείτε τα ετήσια έσοδα των 14 που με την τρέχουσα σαιζον ξεπερνούν τα 600εκ
Δεν βλέπω 600εκ... https://www.kathimerini.gr/1037487/arti ... ort-greece
dtrach έγραψε:offtopic αλλά τι θα κόστιζε στην ΥΠΑ να πάρει ενα συνεργείο να φτιάξει τις τουαλέτες αντί να προσλάβει υδραυλικό? Τι θα κόστιζε στην ΥΠΑ να προσλάβει εναν υδραυλικό εναν ηλεκτρολογο, εναν εναν εναν και να τους έστελνε όπου υπήρχε πρόβλημα? Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί φταίει το ελληνικό δεν φταίω εγώ φταίει ο άλλος, και ας άρπαζε το κράτος τα έσοδα ολο το καιρό, δεν νομίζω ότι έμεινε κανένας ΥΠΑλληλος απλήρωτος...
aris320 έγραψε:... μέχρι στιγμής νομίζω πως για την περίπτωση του αεροδρομίου είναι αρκετά μακριά...
Επιστροφή σε “Υπόλοιποι αερολιμένες Ελλάδας και Κύπρου”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης