Δημοσίευσηαπό kachius » 29 Απρ 2014, 09:42
Καλημέρα peripolo.
Πρόσφατα ταξίδεψα και εγώ Αθήνα/Θεσσαλλονίκη με επιστροφή.
Θέσεις εγώ είχα κλείσει (=αγοράσει/προπληρώσει) οπότε δεν είμαι σίγουρος για την περίπτωσή σου, αλλά από όσα έχω διαβάσει, εφόσον κάνεις check-in συγχρόνως σε όλους θα σας δώσει διπλανές θέσεις. Άμα θες, μετά το check-in πες μας αν είναι όντως έτσι να ξέρουμε.
Για τις τσάντες καλά τα λες. Να πω πως στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τις αποσκευές.
Πολλοί είχαν 2 χειραποσκευές και πολλών η μία ήταν τεράστιος σάκος. Δε σου προτείνω κάτι τέτοιο φυσικά καθώς δε ξέρεις πότε μπορεί να αποφασίσουν να ελέγξουν (ή έστω να "τσιμπίσουν" τους υπερβολικούς) αλλά την οποιαδήποτε γυναικεία τσάντα πιστεύω (βάση της πρόσφατης εμπειρίας μου) θα την επιτρέψουν χωρίς σκέψη ως δεύτερη.
Γενικά, με όσα λέγονται ήμουν και εγώ αρκετά αγχωμένος με τα πως-και-τι αλλά όλα κύλισαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ και σε κανέναν.
Να φανταστείς χρειάστηκε (πριν την ημέρα της πτήσης) να αλλάξω ονόματα στα εισιτήρια 2 φορές (ένα δικό μου λάθος και ένα δικό τους στη διόρθωση του δικού μου) χωρίς κανένα πρόβλημα ή χρέωση. (το λάθος μου ήταν ότι έβαλα ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα των επιβατών και ενώ στο site φαίνονταν μια χαρά, στην κάρτα επιβίβασης έβγαζε λατινικούς αλλά λάθος, όχι τη σωστή μετατροπή)
Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.
Την εμπειρία σου με την Ryanair πιστεύω θα τη χαρείς όσο και εγώ!
0 x
κάχιους