Φωτεινή σήμανση διαδρόμων-τροχοδρόμων αεροδρομίων

Re: Circling

Kyprianos Biris":3cpmhckr said:
Γι'αυτό λοιπόν δεν υπάρχουν ούτε χάρτες για circling διαδικασίες αλλά ούτε και διαδικασίες circling με "όνομα" (χάρτη) ανά περίπτωση. .......................

Η circling είναι μια standard διαδικασία για όλα τα αεροδρόμια που έχουν έστω και μια ενόργανη διαδικασια προσέγγισης για άλλον διάδρομο (απ'αυτόν που θα κάνεις circle to land).

Μία διυκρίνηση αν μου επιτρέπεις. Το circling δεν χρειάζεται να έχει μία ενόργανη προσέγγιση για να πηγαίνουν παρέα. Το circling είναι ενόργανη προσέγγιση από μόνη της που χρειάζεται ένα ραδιοβοήθημα (όπως όλες).

Και βεβαίως υπάρχουν dedicated χάρτες για circling διαδικασίες. Ένα πρόχειρο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Σάμος.

Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει ξεχωριστός χάρτης circling για τον 28 γιατί απλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον από τους άλλους χάρτες θέλεις για να κάνεις το συγκεκριμένο circling.

Για την Σαντορίνη ένα μεγάλο ΚΡΙΜΑ, νομίζω φτάνει!
 
Τι σχέση?

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά το circling έχει σχέση με τη φωτοσήμανση του πεδίου ελιγμών?
 
παιδια υπαρχει καμια φωτο η σχεδιο με τα φωτα απο το LGAT διαδρομοι-τροχοδρομοι ,η σχεδιαγραμμα , δεν ενοω τα προαναφερθεντα SALS..
 
Re:

Kyprianos Biris":jmzl5ps4 said:
Kyprianos Biris":jmzl5ps4 said:
Αξίζει να δει κάποιος τη κατάσταση στα ALS της Σαντορίνης.
Κρίμα δεν έχω φωτ. Κάτι διαλυμένες σκαλωσιές είναι ανάμεσα σε 2~3 οικόπεδα στη πίσω όψη κάτι παραλιακών μπαρ εκεί.

Από εχτές έχω :shock:
http://hellasga.com/gallery/lgsr_airport

Update σε παλιό link που έχει άλλάξει.

http://hellasga.com/gallery/kyp/lgsr/lgsr_airport
 
Top