Emirates στην Αθήνα

Λογικο μου ακουγεται...Αλλη η κινηση τωρα,αλλη τον Οκτωβρη!
 
Μετά από την Thai, και η Emirates προγραμματίζει να στείλει τα Α340-500 της στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα τωρινά της σχέδια βέβαια, μέχρι του χρόνου ποιός ζει και ποιός πεθαίνει...

http://airlineroute.net/2009/12/15/ek-s ... more-15642
 
AirNewZealand":5r099xv0 said:
Σύμφωνα με τα τωρινά της σχέδια βέβαια, μέχρι του χρόνου ποιός ζει και ποιός πεθαίνει...

Η Emirates δεν έχει σχέση με τις οικονομικές δυσχέρειες της DubaiWorld, εξακολουθεί να είναι μια από τις πλέον επικερδείς αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Απόδειξη το γεγονός ότι εξασφάλισε άνω του $1 δις για την προμήθεια των 6 Α380 της εν μέσω "κρίσης του Ντουμπάι".

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5gtl0mGgBvz1B20pDa47rC2_cB-Aw

Επειδή γενικά βλέπω στην Ελλάδα πολλούς να χασκογελάνε χαιρέκακα με τα παθήματα των Εμίρηδων (χαρακτηριστικό παράδειγμα το άρθρο του κ.Φασουλή στα σημερινά "ΝΕΑ") ας κοιτάμε καλύτερα τα δικά μας χάλια -που καταντήσαμε να ζητιανεύουμε δανεικά για να βγάλουμε τη χρονιά- και ας αφήσουμε κατά μέρους την κατσίκα του γείτονα. Αυτή τουλάχιστον έχει το μαντρί του Αμπού Ντάμπι.... :|
 
Δεν το έθεσα σωστά φίλε Cyverius και είσαι δικαιολογημένος να το πηγαίνεις προς τα εκεί. Mea Culpa. Εγώ απλά εννοούσα ότι μέχρι το Μάρτιο μπορεί να αλλάξει την απόφασή της και τελικά να στέλνει 777 και όχι Α340-500. Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα βιωσιμότητας της Emirates.
 
ΟΚ then, no harm done

όχι τίποτε άλλο, ετοιμάζομαι να πετάξω με τον "Εμίρη" στις γιορτές και γενικά με έχει χαλάσει αυτό το μένος για το Δουμπάι που επικρατεί, λες και εμείς είμαστε η υγιέστερη οικονομία για να κουνάμε το δάκτυλο στους πετρελαιάδες :wall: :? :rolleyes:
 
Η επίγεια εξυπηρέτηση της εταιρείας στην Αθήνα ανατέθηκε στη GoldAir.
 
Μπράβο η ΕΚ!!! Μισή σελίδα διαφήμιση σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου. :cool:
Άλλοι να τα βλέπουν που τόσα χρόνια δεν έχουν επιστρέψει φράγκο πίσω...
 
Και μισή σε εφημερίδα της Πάτρας.
 
Kαι το screengrab της διαφήμισης (εναλλακτικά direct link)
[album]20631[/album]

Πάτρα, Ρόδος, λογικά θα δημοσιεύτηκε και σε άλλα περιφερειακά μέσα. Μπράβο τους...
 
Top