Egypt Air

ntinos_athens":3c2litp9 said:
το Α300-300 που πηγαμε ηταν σε αψογη κατασταση πραγματικα δεν καταλαβαμε τπτ στο ταξιδι απο θεματα καιρου αναταραξεις κλπ
Ούτε καν τον τύπο...

ntinos_athens":3c2litp9 said:
και ας ηταν ο αεροδιαδρομος σαν βομβαρδισμενο τοπιο!!!
Μετά θα πείτε ότι είμαστε κακοί που το επισημαίνουμε...


ntinos_athens":3c2litp9 said:
Η επιστροφη εγινε με ενα Α300-200 σε πιο παλια κατασταση εκει ο κυβερνητης πρεπει να ηταν πριν σε μαχητικα!!
Άσχετο: Το φαγητό πώς ήταν;

ntinos_athens":3c2litp9 said:
σημειωθηκε στο αεροδρομιο του καιρου
Τα διαλυτικά βγαίνουν με Shift και ; ;)
 
Φίλε ntinos_athens, ο τύπος του αεροσκάφους είναι Α320-100 & 200, κάνε την διόρθωση γιατί εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί ξερόλες και θα σε σχολιάσουν αρνητικά.
 
Δεν ειναι θεμα ξερολιασης, ειναι θεμα βασικων γνωσεων αν λες οτι ασχολεισαι με κατι.

"Elementary Mr. Watson".

Το να μπερδευει τον τυπο, ΑΣ πουμε οτι δικαιολογειται εαν ειναι φρεσκος στον χωρο η δεν ασχολειται και τοοοοοοοσο πολυ ( αλλα και παλι, σε τοσες ωρες πτηση δεν μπηκε στον κοπο να δει τι εχει μπροστα του η θηκη του καθισματος??). Το να αποκαλει το διαδρομο προσγειωσης "αεροδιαδρομο", ειναι χοντρο ομως... Τελος παντων, να λεει παλι καλα που του την ειπε ο aakunz και οχι καποιος αλλος γιατι θα εβγαινε (ακομα) πιο πολυ γελιο...

:banana:
 
Belavia":1eihj2at said:
Φίλε ntinos_athens, ο τύπος του αεροσκάφους είναι Α320-100 & 200, κάνε την διόρθωση γιατί εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί ξερόλες και θα σε σχολιάσουν αρνητικά.

@ Belavia
Έχεις στοιχεία ότι έστειλε Α320; H Egyptair κατεβάζει και Α321 στην Αθήνα. Ενίοτε στέλνει και κανένα Α330, ενώ στις γιορτές έχει τύχει να φέρει και Α340 (σίγουρα την Πρωτοχρονιά 2009, φέτος τήρησε την παράδοση και κατέβασε 777 λόγω βλάβης -άρα δε μετράει).

Όσο για τους ξερόλες, κάτι θα ξέρεις εσύ καλύτερα.
 
Δεν μπορώ να μπω στο site της Egypt Air. Να έχει να κάνει με τη σχεδόν καθολική διακοπή του internet στη χώρα;;;
 
Δεν αποκλείεται να έχουν τους servers τους μόνο στην Αίγυπτο και να μην έχουν mirror αλλού, αν και μου κάνει εντύπωση να μην έκαναν κίνηση τόσες μέρες...
 
Δύσκολη η κατάσταση στην MS

Σε αρκετά δύσκολη κατάσταση φέρεται να έχει περιέλθει η Egypt Air σύμφωνα με διεθνή μμε. Σε άρθρο του ATW αναφέρεται ότι η αεροπορική ψάχνει εναγωνίως να δώσει με leasing το ~35% του στόλου της καθώς η πτώση στα έσοδα φτάνει το 80% ενώ ταυτόχρονα περίπου το 40% του στόλου της παραμένει καθηλωμένο.
:arrow: ATW

Καλή τύχη στους Αιγύπτιους και ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει η Star Alliance.
 
Δεν μπορεί να ξέρω εάν αληθεύει αυτό που λέει το άρθρο, αλλά Α330 ή Β738 με φιδάκι δεν έχω ξανακούσει. Ούτε στον Αμαζόνιο να είμαστε.
Έχει πολύ πλάκα πάντως εάν κατέληξαν σε αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης.
Μια φορά ταξίδεψα μαζί τους και το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι ότι από καθαριότητα δεν το πολύ πήγαιναν και στα 4 αεροσκάφη που μπήκα.
Εάν κάποιος από το φόρουμ δουλεύει μέσα στην εταιρεία , ας μας απαντήσει.

http://www.onalert.gr/stories/fidi-aero ... iosi-egypt
 
Έχετε ακούσει κάτι για αυτό?
Η Ρωσία απαγόρευσε όλες τις πτήσεις της EgyptAir προς Μόσχα
Χωρίς καμία αιτιολόγηση η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας απαγόρευσε όλες τις απ' ευθείας πτήσεις του Αιγυπτιακού κρατικού αερομεταφορέα EgyptAir προς τη Μόσχα.
Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας απαγόρευσε όλες τις απ' ευθείας πτήσεις του Αιγυπτιακού κρατικού αερομεταφορέα EgyptAir προς το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας. Η υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει κάποια εξήγηση για την απόφασή της. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο.

Οι Αιγυπτιακές Αερογραμμές πραγματοποιούσαν δύο δρομολόγια την εβδομάδα προς τη Ρωσική πρωτεύουσα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Egypt Air στο εξής η σύνδεση του Καΐρου με τη Μόσχα θα γίνεται μέσω Βηρυτού και Αθηνών σε συνεργασία με την Aegean Airlines.
http://www.thetoc.gr/diethni/article/i- ... pros-mosxa
 
Καλα τα νεα για την EgyptAir.
Από την 1η Φεβρουαρίου, η EgyptAir θα πραγματοποιήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ της Μόσχας και του Καΐρου τρεις φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τον αερομεταφορέα.

Η Interfax News Agency ανέφερε επίσης ότι: τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως θα εκτελούνται από το διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου προς τη Μόσχα από την 1η Φεβρουαρίου 2018." Οι πτήσεις θα γίνονται την Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να δρομολογήσει επιπλέον 20 πτήσεις για τη μεταφορά αιγυπτιακών οπαδών ποδοσφαίρου που ταξιδεύουν στη Ρωσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

https://www.argophilia.com/news/19412-2/219412/
 
Top