Προσλήψεις στην Aegean

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπερα..Θα ηθελα μια βοηθεια..Οποιος ξερει αν υπαρχει καποια γραμμη λεωφορειου για τα γραφεια της aegean,αν μπορει ας με ενημερωσει με πμ..Ευχαριστω.
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Επειδή βλέπω ότι όλοι σας που συζητάτε εδώ έχετε κάποια γνώση εμπειρία από την Aegean τουλάχιστον σαν επιβάτες ή και εργαζόμενοι και επειδή τη 'εχω σαν ένα καλό παράδειγμα αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, τι γνώμη έχετε για τις απαιτήσεις της από τα πληρώματα; Υπάρχει σχολή για συνοδούς στη θεσσαλονίκη και πρόσωπο της οικογένειάς μου σκέφτεται να σπουδάσει εκεί. Η διαφήμιση λέει "αεροσυνοδός σε 4 μήνες". Καλά σε 4 μήνες, αλλά με αυτές τις σπουδές θα μπορεί να προσληφθεί σε μιά εταιρεία σαν την Aegean ας πούμε; Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι καλύτερα από το να πάει σε οποιαδήποτε εταιρεία της Ασίας ή της Αφρικής 'η μιά πολύ μικρή ελληνική ας πούμε επειδή δε θα βρίσκει δουλειά. Με το πτυχίο ΑΕΙ δουλειά δε βρίσκει, λέμε μήπως μπορεί με κάτι πιό απλό κανείς να βρεί μιά θέση σε εταιρεία της προκοπής, με επίπεδο και καλή μεταχείρηση.Ποιά είναι η γνώμη σας;
 
Την εκπαίδευση πλέον την κάνουν οι ίδιες οι εταιρίες και το χαρτί από τέτοια σχολή δεν παίζει κανένα ρόλο στην πρόσληψη.Είναι στην κυριολεξία πεταμένα λεφτά.
 
Γεια σου σονια!!για τα γραφεια της α3 δεν υπαρχει λεωφοριο να πηγαινει.μπορεις ομως να πας στο αεροδρομιο και απο ελει να καλεσεις το βανακι της εταιρειας και να ερθει να σε παρει!φιλια!
 
Sorry αν δεν ταιριάζει εδώ,

Αληθεύει αυτό που διάβασα στον πόντικα πριν μερικές ημέρες ότι προσέλαβαν τον Κώστα Μακεδόνα? Κάνε το όπως ο Bruce! :thx:
 
toyotaTRD":22ml72ea said:
προσέλαβαν τον Κώστα Μακεδόνα?

Ναι, ως captain. Τον Γονιδη F/O και η μεγάλη έκπληξη : η ΑΠΟΛΥΤΗ Ελληνίδα star ώς F/A με προϊσταμένη καμπίνας τη Βανδή...

Τι άλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.
 
http://tinyurl.com/yhakvwf

Εγώ φίλε flying Doc ότι διάβασα ανέφερα, γι'αυτό ρωτάω κιόλας. Προφανώς και δεν κάνω πλάκα, απλά μια απορία εξέφρασα. Τώρα αν θέλουν να πάρουν και τον Χριστοδουλόπουλο δικό τους πρόβλημα... Μην αρπάζεστε με το παραμικρό.

Φιλικά πάντα,
Γιάννης
 
Αν μιλαμε για τον γνωστο καλλιτεχνη , ο Κωστας Μακεδονας μεχρι τελη Νοεμβριου ηξερα οτι πετουσε με τα Airbus της hellas jet.Για την Α3 δεν ακουσα κατι και δεν υπαρχει λογος βρε παιδια να υπαρχει τοσο ειρωνεια εδω μεσα.
 
VASMAD1":1hhvw032 said:
δεν υπαρχει λογος βρε παιδια να υπαρχει τοσο ειρωνεια εδω μεσα.

Επειδή είσαι ακόμα νέος εδώ μεσα, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ενοχλητικό ή και προκλητικό είναι να πετιέται μια "είδηση" χωρίς να υπάρχει ένα link που να την υποστηρίζει. Οπότε, η ειρωνική απάντηση έρχεται σχεδόν αυτόματα. Αν ο φίλτατος είχε παραθέσει εξαρχής το link και δεν αναφέρονταν στον "πόντικα" (να σου πω ότι νόμισα πως αναφέρονταν στην εφημερίδα ΠΟΝΤΙΚΙ) δε νομίζω να του απαντούσα έτσι. Άντε γιατί παράγινε το κακό.
 
Το link το έβαλα αργότερα επειδή χρειάστηκε να ψάξω πόσες σελίδες πίσω στο εν λόγω blog για να με πιστέψεις. Δεν θυμόμουν πότε το διάβασα, είδα το topic που είχε ξεπεταχτεί στα recent posts και το έγραψα. Τέλος πάντων, δεν το θεωρώ λόγο για τόση ειρωνία και επιθετικότητα, το συνεχίζουμε με πμ αν θέλεις για να μην βγαίνουμε κι άλλο off topic.
 
Top