Modelling

Μια λίστα δεν είναι εύκολη να γίνει, οπότε ρίξε μια ματιά στην σελίδα http://www.wings900.com/modeldatabase/, όπου θα βρεις όλα τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν.
 
Εχω βρει στο AviationMegastore.com 3 μοντελακια που με ενδιαφερουν. Ειναι αξιοπιστο μαγαζι? Επισης, πρωτα τα "βαζω" στο καλαθι,μετα προχωραω στην επιβεβαιωση αγορας, υπολογιζοντας τις τιμες που εχει ως included taxes + περιπου 30Ε μεταφορικα?
 
Εχω παρει πολλα απο εκει! Ειναι πολυ αξιοπιστο, αγορασε οτι θες! :great:
 
Φαρμακειο ειναι... :p Τα γερμανικα σου πως ειναι? ;) Πλακα κανω, εδω ειναι το λινκ, κανε κλικ την αγγλικη σημαια. Κοιτα και τις προσφορες που εχει, ειναι ενδιαφερουσες... :mrgreen:
 
Το DC-3 με νηολογια SX-BAH & SX-BAG ειναι πλεον διαθεσιμο στο http://www.aviationmegastore.com σε 1/400 απο την aeroclassics. :cool:
 
Αν καποιος εχει μοντελα αεροσκαφων που θα ηθελε να "ξεφορτωθει", η γενικοτερα να δωσει καπου, θα ηθελα να μου στειλει ΠΜ!
 
Θέλω να βρω συναρμολογούμενο μοντέλο ΑTR-72 ξέρετε κάποια εταιρεία που παράγει αυτό το μοντέλο;
 
Καλημέρα!Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για το πότε θα δούμε προς πώληση το 727 και το Comet της ΟΑ απο το συγκεκριμένο site?(https://www.aviation-center-berlin.de/) Είναι καιρό ως pre-order?
 
Εάν κάποιος έχει το ΟΑ Β727 της Inflight200 και θέλει να το πουλήσει ας μου στείλει ένα pm!
 
Top