Athens AW fleet

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Η εταιρεία επέστρεψε 2 από τα 4 ERJ στην Μ. Βρετανία και διατηρεί τα άλλα δύο, εκ των οποίων, αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιεί για το πρόγραμμα δρομολογίων της μόνο το ένα. Παρακαλώ διορθώστε με σε περίπτωση που κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο σκέλος, ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα της ZF αυτή τη στιγμή.
 
GP707":2ldlh9jz said:
Και θα ακολουθήσει το SX-CMC την επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς και τα 2 μας αφήνουν οριστικά. Το CMA είναι μόνο operational ενώ το CMD χρησιμοποιείται για ανταλλακτικά του "Α", αλλά θα μπει σε υπηρεσία την Άνοιξη, εν' όψιν καλοκαιρινής περιόδου.
Νομίζω ότι το post μου είναι αρκετά διευκρινιστικό! :rolleyes:
 
GP707":qd0k5i2g said:
Και θα ακολουθήσει το SX-CMC την επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς και τα 2 μας αφήνουν οριστικά. Το CMA είναι μόνο operational ενώ το CMD χρησιμοποιείται για ανταλλακτικά του "Α", αλλά θα μπει σε υπηρεσία την Άνοιξη, εν' όψιν καλοκαιρινής περιόδου.

Κι όμως... χθες πέταξα με τον Σπύρο Βασιλείου (SX-CMD). Συμπαθητικότατο το αεροπλανάκι, συμπαθητικές και οι αεροσυνοδοί (η μία εκ των δύο μάλιστα έκανε χαβαλέ χωρίς να της λείπει ο επαγγελματισμός). Το μόνο που με ανησύχησε ήταν η χαμηλή πληρότητα (νομίζω στα δύο τρίτα των θέσεων). Αν και η εν λόγω εταιρία ταλαιπώρησε κάποιους γνωστούς μου επιβάτες (οι οποίοι - σημειώστε - ταξίδεψαν με το ATR 42), προσωπικά έμεινα με καλές εντυπώσεις. Η εταιρία φαίνεται υπεύθυνη και συνεπής. Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία.
 
Στα δύο Embraer (SX-CMA, SX-CMD) ήρθε να προστεθεί το γνωστό μας από πέρσι Dash Q300 της Medavia (9H-AFD). Αφίχθη στις 17/02 και υποθέτω πως θα μείνει για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, όπως και πέρσι. Απομένει να μάθουμε τι θα κάνει η εταιρεία με το ATR εκ Βουλγαρίας που πετάει αυτή τη στιγμή.
Οι του αεροδρομίου παρακαλούνται να μας ενημερώσουν αν το αεροσκάφος ήρθε και φέτος ντυμένο στα χρώματα της ZF.
 
Ναι... ακριβώς με τα ίδια χρώματα που του πάνε πολύ... ;)
 
Σήμερα ταξίδεψε το DH3 στη θέση του ΑTR? Γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται στην ιστοσελίδα της.
 
Ναί, πετάει κανονικά σήμερα (KVA & CHQ).
 
Το CMC έχει αποχωρήσει από το Δεκέμβριο!
 
Καλησπέρα σας! Τα Fokker 50 ούτε φωνή όυτε ακρόαση. Η εταιρεία με ποια αεροσκάφη έχει μείνει? :?
 
Πλέον έχουν μείνει τα 2 Embraer το sxcma και το sxcmd. Το θέμα με τα Fokker έχει κολλήσει γιατί είχαν οι φάκελοι των αεροσκαφών πολλές ελλείψεις.
Ίσως από Σεπτέβρη να υπάρξουν αλλαγές στον στόλο,θα δείξει...
 
Top