Amjet

Miltiades

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
11/11/2009
Μηνύματα
2
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Μόλις ενημερώθηκα από συνεργάτες ότι ξεκινάει τη λειτουργία της μια καινούργια αεροπορική εταιρία με έδρα τη Γλυφάδα με αντικείμενο τις vip πτήσεις, ονόματι AMJET.

Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για αυτή την εταιρία?
 
να κανω μια ερωτηση θελω.γιατι εχουν τισ ιδιεs φωτογραφιεs στο md-83 με την Gain jet???
 
Δεν εχει μονο αυτο το αεροσκαφος αλλα και αλλα 2 SX-SEA, SX-MLA, οπως φαινεται στην ιστοσελιδα. Και τα γραφεια της ειναι κοντα στα γραφεια της GainJet... Ισως ναι ειναι οπως η Magna Aviation, να νοικιαζει δλδ αναλογα με τις αναγκες της το υλικο της προαναφερθεισας... Στην χειροτερη περιπτωση η GainJet αγοραστηκε απο Ελληνες και μετονομαστηκε σε AmJet (με θυμιζει λιγο Αmway... lol) και προσπαθουν να μας το φερουν ηπια.. λολ

Παντως και το ονομα Καψαλης εμενα κατι με λεει αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω αυτη τη στιγμη... χμχμχμχ
 
Ποσο αξιοπιστη ειναι σαν εταιρια τωρα?Κοιταξα την ιστοσελιδα της και φαινεται πολλα υποσχομενη στο χωρο των vip πτησεων.
 
Ναι ειναι πολυ υποσχομενη. Κτυπαει το τηλεφωνο καθε μερα και δεν προλαβαινουν να κλεινουν πτησεις. :wall:
 
Η Amjet είναι εταιρεία του ιδιοκτήτη των SX-IFA, SX-MLA, SX-SEA. Ο άνθρωπος αποφάσισε να ανοίξει δικιά του εταιρεία με βάση την Ελλάδα και να εντάξει σε αυτήν τα αεροπλάνα του που μέχρι τώρα τα είχε στην Gainjet.
 
Θεωρω καπως υποπτο το γεγονος οτι στα μελλοντικα αεροσκαφη εχει ακριβως τους ιδιους τυπους με τα αεροσκαφη της GainJet.. Μηπως παρατηρουμε μια αργη αλλα σιγουρη μεταφορα των αεροσκαφων απο τη μια στην αλλη εταιρεια? Λεω.. Μηπως?
 
Κατι αλλο συμβαινει....η Gain εχει απομυθοποιηθει εδω και πολυ καιρο. Ο κοσμος δεν τσιμπαει ποια με τις χαζομαρες που γραφανε εδω μερικοι "η ετερεια με τα χρυσα πομολα" και κατι τετοιες βλακειες. Οταν καποιος ανοιγει δικη του ετερεια και παιρνει τα αεροπλανα του, μαλλον δειχνει οτι δεν ηταν πολυ ευχαριστημενος απο το management που του προσφερε η Gain jet.Επισης ειναι και σε δικαστικη διαμαχη με Ελληνες χειριστες που εργαζοντουσαν εκει στο παρελθον. Ο χρονος θα δειξει, παντως η αγορα στη μισθωση ιδιωτικων αεροσκαφων ειναι στα ποιο χαμηλα επιπεδα σε ολο τον κοσμο. Ισως τωρα που τα στελεχη προερχονται απο παραιτηθεντες επιθεωρητες της ΥΠΑ να βοηθησουν στην εξελιξη των ετερειων, και να παραμεινουν βιωσιμες.
 
Η AMΕxecutive, μόλις χθες πήρε AOC, με αριθμό 044.
 
Top