Argo Airways

  • Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Aυτό σε πείραξε εσένα;
 
Δεν μας ενδιαφέρει το τεκμήριο. Είτε είναι έτσι είτε όχι. Είδαμε το αεροσκάφος αναποδογυρισμένο, είχε το ατύχημα, είναι το ίδιο αεροσκάφος το οποίο "θα έφερνε επανάσταση στον τουρισμό" στο Βόλο και και στα γύρω νησιά. Το ίδιο αεροσκάφος που θα μπορούσε να πετάξει και να προσθαλασσωθεί όταν τα πλοία θα είχαν απαγορευτικό, και ξαφνικά το βλέπουμε τούμπα ανάποδα. Δε λέω, ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά τώρα δεν θα πετάξει η Argo? και νομίζω πλέον δεν φταίει η γραφειοκρατία για αυτό.

- EDIT - Ναι, σόρρυ, μπερδεύτηκα alex96. my bad
 
Μια διευκρίνιση:Ο pilot01 απαντά σε κάτι που έγραψε ο GP707.Όχι σε δική μου εγγραφή.
 
πιο ατυχημα ρε παιδια , ποτε αναποδογυρισε??? τι λετε?
 
Αναφερόμαστε σε κάτι που έχει δημοσιευθεί στην ενότητα "Αερ.Ατυχήματα και Συμβάντα" και εμπλέκει το αφος της εταιρείας.Δες εκεί.
 
Αγαπητέ pilot01. Από τη στιγμή που το αεροσκάφος δεν είναι στην Ελλάδα αλλά εκτός συνόρων και πετάει με το ελληνικό νηολόγιο θεωρώ ότι ανήκει ακόμη στην Argo. Μιας και δεν πετάει λοιπόν δικά της δρομολόγια, το αεροσκάφος νοικιάζεται από άλλες εταιρίες ή tour operators κλπ κλπ. Αυτό δεν είναι κακό ούτε το είπα αρνητικά. Καλά κάνει αφού για οποιοδήποτε λόγο δεν πετάει στην Ελλάδα, να πετάξει οπουδήποτε αλλού από το να κάθεται στο έδαφος.

Εκτός αν το αεροσκάφος δεν ανήκει πλέον στην Argo και έχει πάει σε άλλη αεροπορική εταιρία (η έχει επιστραφεί στην ιδιοκτήτρια leasing company) κρατώντας το livery και το ελληνικό νηολόγιο. Κάτι τέτοιο δεν έχει βγει όμως παραέξω από την εταιρία, η οποία συνεχίζει να το έχει στο στόλο της σύμφωνα με το site της. Κάποιες φήμες που έχουν ακουστεί για χρέη της Argo και μη δυνατότητα (προς το παρόν) συνέχισης της, δεν τα λαβαίνω υπ' όψιν την παρούσα στιγμή.

Ή τέλος αν η Argo το διαθέτει σε τρίτους αφιλοκερδώς! :rolleyes:

Πάντως θα διάβασες πιθανώς στο link του ατυχήματος
The airplane operated as part of the 13e Rassemblement International d'Hydravions de Biscarrosse, a French seaplane meeting.
και ότι είχε 10 επιβαίνοντες.

Δεν υπάρχει θέμα τεκμηρίωσης της άποψης αυτής αφού έτσι γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Αν έχεις κάτι διαφορετικό να μας παραθέσεις, θα το διαβάσουμε ευχαρίστως.
Η ορολογία σου περί "μπουρδολογίας" είναι μάλλον ατυχής και καλό θα είναι να προσέχουμε τις εκφράσεις μας.
 
Υπάρχουν νεότερα;Θεωρώ οτι πρόκειται για το σοβαρότερο συμβάν ελληνικής εταιρείας (συμπεριλαμβανομένης της ZU) τα τελευταία χρόνια.
 
Η εταιρεία αναζητά καινούργιο υδροπλάνο, διότι αυτό μάλλον είναι δύσκολο για την επισκευή του.
 
και να επισκευαζοταν εγω παντως δεν θα πετουσα και πολυ ανετα με αυτο μετα απ οτι εγινε!
 
Γιατί,θα έμπαινες σε άλλο;
Μέλος indochina,με τη μια δημοσίευση,πόρισμα υπάρχει για το συμβάν;Ανακοίνωση της εταιρείας;
 
Top