Argo Airways

  • Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μην κακολογούμε εδώ μέσα αν θα έμπαινες σε άλλο και τέτοια.
Δεν είναι σωστό.
 
Ξέρω τί εννοείς nekoma, αλλά κανείς δεν κακολόγησε. Μια άποψη εκφέρουν όλοι. Εδώ μεταχειρισμένο ΙΧ για δεύτερο αγοράζεις και το πας στο μηχανικό να σου πει αν ποτέ είχε τρακάρει στο φτερό, για να ΜΗΝ το αγοράσεις. Σε πτητικό μέσο που είχε οποιοδήποτε ατύχημα, είναι ποτέ δυνατόν να μπεις εν γνώσει σου;;;
 
φιλε nekoma εγω ειδα ενα αεροπλανο που τουμπαρε μεσα στο νερο.. δεν θα κρινουμε τι βλαβες εχει παθει και τι ζημιες αλλα εμενα μου φανηκε σοβαρο σαν ατυχημα... και λεω μου φανηκε γιατι δεν μπορω να ξερω..
 
Γιατί δεν είναι σωστό να κακολογούμε;Δεν υπάρχουν επιχειρήματα;Τι άλλο πρέπει να συμβεί δηλαδή;
Άσε που η εταιρεία δεν έχει εκδόσει ούτε μια ανακοίνωση!Λες και δε συνέβει τίποτα!
 
O nekoma εννοεί ότι σε αυτή την δυστυχώς άσχημη στιγμή για την εταιρεία δεν είναι καλό να κακολογούμε και να λέμε διάφορα, όταν βέβαια η εταιρεία βρέθηκε σε αυτή την δεινή θέση μετά από όλα αυτά που πέρασε από την χρόνο-καθυστέρηση του ελληνικού δημοσίου για την έκδοση της άδειας και όταν αυτή βέβαια δόθηκε όταν τέλειωσε το καλοκαίρι του 2009, δηλαδή τον Οκτώβριο μήνα σε μια εποχή που πλέον ο τουρισμός σταματάει για τα νησιά. Η εταιρεία από ότι καταλαβαίνω δεν είχε και άλλη επιλογή από το να μην ξεκινήσει έστω και αυτή την περίοδο γιατί ούτως σι άλλος έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσει έστω και αν η άδεια δόθηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν γίνανε λάθη από την εταιρεία, ή λάθος κινήσεις πολύ πιθανόν να γίνανε, αν η εταιρεία είχε άλλα σχέδια και αλλιώς προκύψαν αυτά στην πορεία τότε πάλι έπρεπε πολύ πιθανόν να τα είχε προβλέψει αλλά όπως και να το κάνουμε το θέμα για την εταιρεία πιστεύω ότι είναι τι τι πρέπει να κάνει τώρα αυτή της στιγμή και ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις της (τι οποίες πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα) για αποφυγή περισσοτέρων λαθών στο μέλλον.
 
Φίλε Ινδοκινέζε, εδώ και 19 σελίδες, αυτό λέμε όλοι (σχεδόν). Όλοι θέλουμε πληθώρα εταιριών και πληθώρα τύπων στον ελληνικό εναέριο χώρο. Να τα πετάμε, να τα φωτογραφίζουμε, να τα χαζεύουμε βρε αδερφέ. Όμως, αποδεδειγμένα, ένα αεροσκάφος της εταιρίας, ενεπλάκη σε ατύχημα (συμβάν, περιστατικό, κακιά στιγμή, όπως θέλεις πές το). Δεν είναι ούτε κακολόγηση (sic), ούτε κακεντρέχεια, ούτε τίποτα να το αναφέρεις. Απλά η αλήθεια είναι.
Αν διαβάσεις όλες τις προηγούμενες σελίδες, θα δεις ότι o φίλος nekoma, έχει μια κάποια σχέση με την εταιρία. Απολύτως θεμιτό, να την αγαπάει και να την υποστηρίζει. Αλλά όχι και να θεωρεί κακολόγημα (sic ξανά), το να αναφέρουμε την κωλοτούμπα :wall:
 
τις διάβασα όλες τις προηγούμενες σελίδες και όπως αναφέρεις
το μέλος nekoma αναφέρθηκε: αν θα έμπαινες σε άλλο και τέτοια
διότι κάποιο μέλος πριν το ανέφερε απλά θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο
ότι η εταιρεία και τα αεροπλάνα της δεν είναι σίγουρα.
 
Εγώ είμαι αυτός!
Απο τη στιγμή που δεν υπήρξε μια στοιχειώδης ανακοίνωση της εταιρείας που να επιρίπτει έστω και σε κάποιον άλλον την ευθύνη ή να εξηγεί τα γεγονότα,αυτό την καθιστά ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.-Τόσο υπερβολικός είμαι,ρε παιδιά;
 
Αυτό αληθεύει που γράφεις ότι η εταιρεία πρέπει να ανακοινώνει και κάποια πράγματα.
Δεν γνωρίζω όμως σε το θέση βρίσκεται αυτή την στιγμή, μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί !
 
Την λέξη κακολογούμε
την έγραψα με την καλή έννοια χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα
Αν κάποιος προσεβλήθη να ζητήσω συγνώμη!
 
Top