Welcome on Board! (πόσοι από εδώ, πόσοι από εκεί ?)

από που είσαστε ?

  • Ελλάδα

    Votes: 0 0,0%
  • Εξωτερικό

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    0
  • Poll closed .
ελληνικα νησια για παντα.. :great:

(.. γεννηθηκα στην αθηνα,δουλεψα 1 οχταμηνο στο ανατολικο αεροδρομιο και αλλο 1 οχταμηνο στο βενιζελο,

-μετα ξενιτευτηκα σε διαφορα νησια δουλευοντας σε ξενοδοχεια-

και τωρα ξεκινω εκ νεου στο αεροδρομιο του ομορφοτερου νησιου.. :laola: ..)
 
Γεννήθηκα στη Λάρισα και τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στα Φιλιατρά με διαλείμματα στη Τζέντα. Έπειτα στη Λάρισα μέχρι να τελειώσω το σχολείο. Αθήνα-Κυψέλη στην αρχή για σπουδές, μετά Μπέργκεν Νορβηγίας και Γάνδη στο Βέλγιο. Πίσω Αθήνα και Ζωγράφου, και μετά Διδυμότειχο για στρατό. Έπειτα Αγγλία στα Μιντλαντς και μετά Μασσαλία. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκομαι Γερμανία, στο συμπαθητικό Άουγκσμπουργκ, λίγο βορειότερα του Μονάχου. Επόμενη στάση; Θα ήθελα Ελλάδα αλλά δύσκολα τα πράγματα..
 
Γεια σας! Είμαι ο Αλεξανδρος Ζαμπετας απο το Λονδινο. Είμαι δώδεκα χρόνων, αγαπώ τα αεροπλάνα, και βλέπω συχνά τα αεροπλάνα στο Χιθροόυ... Αλλα το αγαπημένο μου αεροδρόμιο Είναι το Ελευθεριος Βενιζελος! Μου αρέσουν τα Airbus Αλλα Είναι πιο δύσκολα για control απο τα boeing κατα την γνώμη μου... Ευχαριστώ! Και Συγνομη Αμμα δεν είχα Καλα ελληνικά...
 
ε? μένεις δίπλα στο υπερ αεροδρομιο, κι σου αρέσει το LGAV? Oh my god!

No offence ε!
 
No offence taken :)
Η Ελλάδα θα Είναι Πάντα στην καρδιά μου... Και μια μέρα και η Αθηνα θα δέχεται Α380, και Αλλα μεγάλα αεροπλάνα.. Ελπίζω η ολυμπιακή να αγοράσει πάλι μεγάλα αεροπλάνα για να πηγαίνουν στην Ασία, στην Αμερικη, και στην Αφρική!
Το Heathrow Είναι περίπου 45 λεπτά... Μπορεί και το πιο κοντινό μου να Είναι το London City Aiprort...
Ανηπομονω να έρθω το Πάσχα στην Ελλάδα! :D
Ωταν πηγαίνω στο LHR, βλέπω τις προσγείωσεις της Ολυμπιακής α320 λαό με συγκινεί λίγο, ότι ξέρω ότι αυτο το αεροπλανακο έρχεται απο την πατρίδα μου.. Μένω στην αγγλία με τον πατέρα μου, την μητέρα μου και την αδελφή μου.. Όλη η άλλη οικογενια είναι στην Ελλάδα .. :cry:
Για αυτο κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα Πρέπει να Πάω στον βενιζελο..
 
1.... 2 ...1 2 test
Γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά μέχρι τα 12 μου έμενα στην Μεγαλόπολη μετά μετακόμισα στους Άγιους Θεοδώρους στη Κόρινθο. Μετά δυστυχώς μετανάστευσα για σπουδές στο Λονδίνο όπου είμαι εδώ τα τελευταία 5 χρόνια και συνεχίζω με μεταπτυχιακό στις αερομεταφορές. Ευελπιστώ να φύγω μετά το πέρας των σπουδών για Ιταλία ή Γαλλία (δεν μένω ούτε δευτερόλεπτο, εκτός αν προκύψει δουλειά) μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα για να γυρίσω αλλά δεν το βλέπω προς το παρόν. Και εκτός του ότι θα συμφωνήσω με το μικρό προλαλήσαντα επίσης μου αρέσουν τα Milano Linate και London City Airport είναι μικρά, λειτουργικά και κοντά στην πόλη…. :great:
Την καληνύχτα μου…
 
Γεννήθηκα στην Ν.Ζηλανδία. Σε ηλικία 7 χρονών ήρθα στην Ελλάδα. Σύντομα (σε δυο βδομάδες!!!) όμως θα επιστρέψω στην Ν.Ζηλανδία και πολύ πιθανόν Αυστραλία!
 
Κσι πολύ καλά θα κάνεις...!
 
Γεννημένος στη Βουλγαρία, ήρθα στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) πιτσιρικάς, αλλα με την ενηλικίωση μου έφυγα χωρίς καθυστέρηση για τα ξένα (3 χρονια Βόρεια Ουαλία, συγκεκριμένα το Bangor, όπου είχα ως βάση μου το MAN) και εν συνεχεια 4 χρόνια στη Σκωτία (St.Andrews) όπου είχα ως εξορμητήριο μου το EDI. Στη συνεχεια έφυγα για τις ΗΠΑ και το Σικάγο όπου και εγκαταστάθηκα. Πλέον το ORD (και σε μικρότερο βαθμό το MDW) είναι τα κυρίως hub μου.
 
Αλέξανδρος εδώ, ειμαι ο azabetas, με διαφορετικο λογαριασμο γιατι δεν μπορουσα να κανω συνδεση καθολου :wall:
 
Top