Argo Airways

  • Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και εγώ προτείνω να ενημερώσει το κοινό η εταιρεία για τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν επιχειρεί και να μη τους κρύβει.Χρειάζεται να αντιληφθούν όλοι οτι πρόκειται για σοβαρότατο γεγονός που κατά τύχη δεν είχε θύματα.Το οτι η εταιρεία δεν ενημερώνει σχετικά υποδηλώνει πιθανή αποδοχή υπευθυνότητας.Θέλετε μήπως να μας πείτε οτι θα ξεκινήσει ξανά να πετάει και δε θα μαθευτεί ποτέ οτι το αφος της ενεπλάκει σε αυτό το συμβάν;
 
Κατσε alex γιατι εδω εισαι λαθος. Καμια εταιρια δεν τα βγαζει αυτα παρα εξω. Αυτο ειναι 1000%. Κανενας δεν θα βγαλει μονος του τα ματακια του. Και απο πολλες εταιριες δεν θα μαθαιναμε τιποτα αν δεν υπηρχε καποιος που το εγραφε εδω. Δεν ειναι η Argo υποχρεωμενη να το κανει αυτο, οπως και καμια αλλη εταιρια δεν ειναι και δεν το κανει.
 
Συμφωνώ με τον NFEEFE. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε με επιχειρήσεις, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Ωστόσο, η ΥΠΑ, ή όποιες αρχές εποπτέυουν μια εταιρεία, θα πρέπει να βρίσκονται πάνω από κάθε εταιρεία ελέγχοντας την σε θέματα ασφαλείας, αξιοπιστίας κλπ κάθε στιγμή, ιδιαίτερα δε όταν κάποιο συμβάν έχει προκύψει. Και βεβαίως, ως έχουν ευθύνη, θα πρέπει διαρκώς να σημειώνουν παραλήψεις ώστε να διορθώνονται, να επιβάλλουν πρόστιμα (αν και δεν είναι πάντα τα πρόστιμα η ενδεδειγμένη λύση) και γιατί όχι να φτάνουν ως το κλείσιμο μιας εταιρείας.

Επί της συγκεκριμένης εταιρείας τώρα, είδαμε όλοι το ατύχημα και από 'κει και πέρα ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει, αναλόγως και της πλευράς στην οποία βρίσκεται. Επιμένω πως θα πρέπει να υπάρχει αξιόπιστος έλεγχος άνωθεν, αυτεπάγγελτος και αυστηρός.
 
Εγώ θα διαφωνήσω ελαφρούτσικα με τον NFEEFE και το Σοφό Παιδί.Οταν εταιρείες όπως η SAS βγάζουν ανακοινώσεις αυθημερόν γιά αεροπλάνα τους που εμπλέκονται σε ατυχήματα,τα οποία μάλιστα δέν βγάζουν τα εμπλεκόμενα αεροσκάφη τους total loss και δέν προκαλούν την αδρανοποίηση τής εταιρείας,είναι λογικό να αναμένη κανείς ότι μιά εταιρεία τής οποίας το μοναδικό αεροσκάφος εμπλέκεται σε ατύχημα και βγαίνει ολική απώλεια και η εταιρεία σταματά την δραστηριότητά της,οφείλει να ενημερώση έστω και σε γενικές γραμμές το κοινό (που δέν μπαίνουν όλοι στο airliners.gr να ενημερώνωνται) για τόν λόγο που δέν μπορεί αυτό το κοινό να πετάξη με το αεροπλάνο της.Εστω,να βγάλη μιά λιτή ανακοίνωση τού στύλ "το αεροπλάνο τής εταιρείας μας υπέστη σοβαρές ζημιές συνεπεία ατυχήματος και ώς εκ τούτου προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την απόκτηση άλλου γιά να συνεχίσουμε τα δρομολόγιά μας".Δέν τής ζητάμε να μάς δώση το πόρισμα τού ατυχήματος.

Οσο δέν το κάνει αυτό η εταιρεία και ο κόσμος μαθαίνει διάφορα από δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων,τόσο περισσότερη έλλειψη σοβαρότητας δείχνει.
 
Να συμπληρώσω για να μην παρερμηνεύεται η σκέψη μου, ότι αυτό που λέω είναι όχι πως δεν πρέπει, αλλά ότι δεν αναμένεται να βγει ανακοίνωση ή ενημέρωση ή οτιδήποτε άλλο. Είναι όλα θέμα σχεδιασμού (εν Ελλάδι :D ) και (αυτό)σεβασμού...
 
Αν το συμβάν ελάμβανε χώρα στην Ελλάδα,θα εξέδιδαν μια ανακοίνωση ή όχι;
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ή πολύ μικρότερης σημαντικότητας σε άλλη εταιρεία (ΟΑ,Α3,ΖF ή κάποια ξένη) τι θα συζητούσαμε;
Κύριοι,δε μιλάμε για μεγάλες καθυστερήσεις,επιχειρησιακές δυσλειτουργίες ή οικονομική αποτυχία μιας επιχείρησης.Μιλάμε για τη φερόμενη ανατροπή ενός αεροπλάνου νηολογημένου στην ΥΠΑ της χώρας μας.Κάποιοι δε το έχουν αντιληφθεί.Κατά τύχη δεν υπήρξαν θάνατοι ή τραυματισμοί,σύμφωνα με τη μαγνητοσκόπηση που προβλήθηκε.
Και το λιγότερο σημαντικό είναι οτι αναμένουμε απο κάποιους να αναλαμβάνουν επιτέλους τις ευθύνες τους και να μη κρύβονται.Όχι μόνο να δέχονται συγχαρητήρια ή/και υποστήριξη.Θέλω να δω όμως τι θα συμβεί αν δημοσιευτούν τα γεγονότα στα ΜΜΕ της Μαγνησίας.Εκεί να δω αντιδράσεις.
 
Εχω μια απορια.η ΑRGO ζηταει κοσμο.εχετε ακουσει τι αεροπλανα θα παρουν???? :?: :!: :?: :!:
 
WHAT?? το ειδες καπου αυτο(link)? η το ακουσες καπου??
Mηπως ειδες κατι για την Air Go γιατι πιο πιθανο ειναι αυτο το σεναριο??
 
Ο Karter έχει βάλει σχετικό link τής ArGo Airways στο θέμα γιά τίς προσλήψεις χειριστών.Σ'αυτό αναφέρεται.
 
Συγνωμη αλλα αυτο το εχει αναρτησει πανω απο ενα χρονο , μαλλον λιγο εκτος τοπου και χρονου το σχολιο....
 
Top