Ολυμπιακή και χειραποσκευές

george4

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
10/09/2010
Μηνύματα
6
Likes
1
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
NOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGIR
Μια ερώτηση προς εσάς που γνωρίζετε

Θα πετάξω πρώτη φορά Αθήνα-Λονδίνο με ολυμπιακή (οικονομικη θέση), και είχα μια απορία στα περι χειραποσκευών.
Στο site λεει οτι επιτρέπεται μία χειραποσκευή συγκεκριμένων διαστάσεων βάρους μέχρι 8 κιλών (τα ίδια και στην aegean). Μικρό βαλιτσάκι καμπίνας δηλαδή και ολα καλά μέχρι εδώ.
Το θέμα είναι το laptop: Αν έχω μια τσάντα με το laptop μου μέσα, ΕΞΤΡΑ απο τη χειραποσκευή, θα το περάσω μέσα στην καμπίνα; Ή μήπως να πάρω μόνο το λαπτοπ και καθολου χειραποσκευη?
Μη μου πουν να δωσω τo βαλιτσακι καμπινας στο checkin και το χρεωσουν ολο υπερβαρο.....!
Απότι βλέπω, η british airways το ξεκαθαριζει στο site της, οτι ο επιβατης μπορει να παρει μια χειραποσκευη plus a laptop or a handbag.
Με τις δικες μας τι γινεται;

ΥΓ το λαπτοπ μου ειναι ολιγον τι μεγαλο και αρχαιο, που σημαινει οτι μαζι με τη τσαντα+φορτιστη+ποντικι ζυγιζει μόνο αυτό περίπου 6-7 κιλα!
 
συγνώμη δε σου απαντήσαμε στο αλλο φορουμ?
 
Θανάση, προφανώς το παιδί είχε αμφιβολίες για την αξιοπιστία των πληροφοριών και σκέφτηκε να πάρει και μία δεύτερη γνώμη... Εγώ στη θέση του αντί να ρωτάω σε 10 διαφορετικά φόρουμ θα καλούσα το 801 801 01 01 μπαμ και κάτω!
 
:)

Η αληθεια ειναι οτι μετα που εκανα το αλλο ποστ θυμηθηκα οτι υπαρχει και αυτο το φορουμ και ειπα να κανω και εδω, που να φανταστω οτι ειναι τα ιδια ατομα που παρακολουθουν καθημερινα! :)

Σχετικα με την προταση να παρω τηλεφωνο, να πω οτι το εχω ηδη κανει, αλλα δεν κατεληξα καπου, γιαυτο και τα πολλαπλα ποστ! Για την ακριβεια, πηρα δυο φορες δυο διαφορετικες μερες, και ο ενας υπαλληλος ειπε οτι μπορω να παρω το λαπτοπ εξτρα και ο δευτερος οχι! Επισης πηρα στο τοπικο αεροδρομιο στα γραφεια της εταιριας και (αφου το εψαξαν και ρωτουσαν και αυτοι αλλους), ειπαν οτι μαλλον γινεται.. Μπερδεμενα τα πραγματα.
Τελος, εχω στηλει και εμαιλ στην εταιρια με το ερωτημα μου, το οποιο εχει παρει αριθμο καταχωρησης στο συστημα και περιμενω την απαντηση. Αν που ναι, θα τυπωσω την απαντηση να την εχω μαζι μου για παν ενδεχομενο..
Το προβλημα μου ειναι οτι θα φτασω στο Ελ. Βενιζελος απο μακρια και δε θα μπορω να αφησω σε καποιον μια βαλιτσα πχ αν δε την παρουν.
Αυτα!
 
Παίρνεις κανονικά χειραποσκευή + laptop
 
Καλησπερα . Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποσος καιρος πρεπει να περασει ωστε η Olympic air να με ενημερωσει αν θα παρω καποια αποζοιμειωση για την βαλιτσα που μου εφεραν μετα απο 5 μερες και ελειπαν πραγματα απο μεσα ; Τους ειχα κανει μια καταγραφη των αντικειμενων και τους την εστειλα στις 28 Δεκεμβριου .. σημερα εχουμε 18 Ιανουαριου και δεν με εχουν παρει καποιο τηλεφωνο. Μηπως δεν θελουν να μου δωσουν καποιο ποσο και προσπαθουν να με αποφυγουν ;
 
Δε χάνεις τίποτα να στείλεις ένα email: customerservice ΠΑΠΙ olympicair.com
 
Top