Skyteam

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
η China Airlines φαίνεται να είναι το επόμενο μέλος..
http://focustaiwan.tw/ShowNews/WebNews_ ... &Type=aECO
http://www.flightglobal.com/articles/20 ... yteam.html
και η ελάχιστα ρεαλιστική λίστα των υποψήφιων μελών σύμφωνα με τη wikipedia..
Aerolíneas Argentinas
Air Algérie
Air Tahiti Nui
Avianca
Garuda Indonesia
Jet Airways
Malaysia Airlines
Middle East Airlines
TACA Airlines
Virgin Blue
WestJet
http://en.wikipedia.org/wiki/SkyTeam
 
Αυτό δεν είναι colpo grosso, (θα) είναι ταξίδι grosso... Θα ξεκινάς απο Ευρώπη και για όσους προορισμούς δεν εξυπηρετούν οι AF/KLM /AZ θα χρειάζεται να πάς all the way down to Buenos Aires EZE, να αλλάξεις αεροδρόμιο (ΑEP) και έπειτα να πάρεις την επόμενη, regional ή domestic, πτήση. Piece of cake... :rolleyes:
 
Είδη και τώρα εάν πας στο σύστημα κρατήσεων των ιστοσελίδων της KLM και ζητήσεις Αθήνα για Νότιο Αμερική θα σου δώσει τελική τιμή (δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές όπως της IB/LA) χρησιμοποιώντας και πτήσεις της TACA ενώ η AF χρησιμοποιεί την AVIANCA και ο λόγος που χρησιμοποιούν διαφορετικές εταιρείες του ομίλου είναι μόνον γιατί βολεύουν οι πόλεις που πετούν από Ευρώπη. Η GOL δεν χρησιμοποιείται αν και είναι μέλος του frequent flier program της συμμαχίας γιατί δεν βολεύει η Βραζιλία. Η ΑΖ (νομίζω) δεν έχει ενσωματώσει ακόμη τοπικές εταιρείες.
 
συνεχίζεται η συλλογή "αστεριών" για τη Sky team. ετοιμη να υποδεχθεί τη Saudi Arabian, μετά τη ΜΕΑ..
 
Saudi Arabian? :rolleyes: Αναρωτιέμαι ποιό είναι το σκεπτικό τους...

Πάντως, χθες υπογράφηκε η συμφωνία για την είσοδο της Aerolineas Argentinas, η οποία θα γίνει πλήρες μέλος το 2012.

http://atwonline.com/international-avia ... skyteam-20
 
Υπάρχει μια λογική και από τις δύο πλευρές: από την πλευρά της Saudia έχει μείνει πίσω από επέκταση δικτύου (με την επέλαση της Emirates και την αντεπίθεση της Etihad) κάτι έπρεπε να κάνει, άρα λογικό μια συνεργασία με μεγάλους για να μην χάνει επιβάτες. Τώρα γιατί η Skyteam; απλώς για να εισέρχεται σε αγορές και μάλιστα κοντρολαρισμένες από τους σεΐχηδες. Για μας καλό αυτός ο πόλεμος γιατί μπορεί και οι άλλες εταιρείες του κόλπου να αναγκαστούν να μπουν σε συμμαχίες. Πολύ ανεξάρτητοι μας το παίζουν, με την φιλοσοφία είμαστε αρκετά μεγάλοι που δεν χρειάζεται να πετάτε με άλλες εταιρείες.
 
Ναι αλλά από άποψη προϊόντος μιλάμε για μια σαφώς υποδεέστερη εταιρεία, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που αναμένει σε ένα ταξίδι ο μέσος Δυτικός επιβάτης. Δεν γνωρίζω τις υπόλοιπες πτυχές της εταιρέιας, αλλά μιλάμε για μια εταιρεία που δεν σερβίρει καθόλου αλκοόλ. Φαντάζεσαι Γάλλο επιβάτη με ανταπόκριση για Άπω Ανατολή πως θα αντιδράσει στη θέα ενός γεύματος με fillet mignon που δεν θα συνοδεύεται από αλκοόλ? Tragique...
 
Top